• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Echt sticky shit die etiketten van ons.

Etiketten van NoviPrint

Etiketten, één van de belangrijkste onderdelen van je verzending of product. Probeer maar eens iets op te sturen of te scannen zonder een etiket. Wedden dat het niet lukt? Bij NoviPrint weten we er alles van en mogen ons specialist op het gebied van etiketten noemen. We maken ze in alle vormen, maten en kleuren, voorzien van de lijm die nodig is voor het doel waar ze voor gebruikt gaan worden. Of dit nu op hout is, beton, bevroren producten, auto onderdelen of bloedzakken in een ziekenhuis, ze voldoen aan alle eisen en als ze ‘zitten’, laten ze niet meer los, tenzij dat moet natuurlijk. De etiketten kun je blanco bestellen, maar ook full color en voorzien van de informatie die voor jou nodig is. We hebben nagedacht over specifieke etiketten met bijbehorende lijm voor elke branche, bijvoorbeeld: food, flora, healthcare, automotive, AGF, retail, industrie en warehousing en logistiek. Bij NoviPrint vind je alle etiketten, en natuurlijk de bijbehorende service, onder één dak!

Etiketten, stickers, labels

De pret begint met een etiket! Want probeer maar eens iets per post te sturen of een product te scannen zonder een etiket te plakken: dat gaat je niet lukken. NoviPrint is dé specialist in zelfklevende etiketten, blanco etiketten, gekleurde etiketten, transparante etiketten, adresetiketten, weerbestendige etiketten (waterbestendig) en alle andere soorten stickers en stickervellen op diverse formaten. Bedrukte etiketten of blanco etiketten? Beide geen probleem. Permanent klevend of verwijderbaar zonder lijm resten? Hebben we voor je. Zelfs voor speciaal ontworpen labels zit je bij ons goed. Je bestelt onze etiketten per rol, maar ook los of in grote aantallen. We hebben etiketten in diverse formaten en kleuren uit voorraad leverbaar. Daardoor zijn ze snel geleverd en kun jij weer door plakken. En we hebben trouwens ook alles om ervoor te zorgen dat je je eigen (zelfklevende) etiketten kunt printen!

(Verzend)etiketten, stickers en meer: welke kies je?

Wij beschrijven onszelf niet zomaar als de specialist op het gebied van etiketten. We weten écht alles van een etiket. Ga je bij ons etiketten kopen, dan horen we graag voor welke toepassing je ze gaat gebruiken: ondergrond, omstandigheden en de persoonlijke wensen van jou als klant nemen we mee in ons advies. Zo helpen we je om een goede keuze te maken uit alle producten en artikelen in ons assortiment. Een etiket is namelijk zoveel meer dan een wit papier met informatie erop. Het is de lijm, inkt en het papier/materiaal die samen met de printer zorgen voor de ideale etiketten voor jouw situatie. We maken onze etiketten in alle vormen, dus ook ronde of ovale etiketten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Verder houden we altijd rekening met de producten waar het etiket op moet kleven. Of je ze nu plakt op potten, dozen, flessen, bevroren producten, auto onderdelen, bloedzakken in een ziekenhuis, hout of vinyl, wij hebben het juiste etiket voor jou. Onze etiketten voldoen aan alle eisen en zijn permanent klevend: als ze ‘zitten’, laten ze niet meer los. Tenzij dat moet natuurlijk, want ook qua lijm valt er genoeg te kiezen! Al onze adresstickers zijn van topkwaliteit. Onze weerbestendige etiketten zijn zelfs bestand tegen echt Hollands herfstweer en blijven keurig leesbaar op hun plek. De etiketten kun je als blanco stickervellen of witte etiketten bestellen, maar we hebben ook full color gekleurde etiketten en transparante etiketten. Wij informeren je graag.

Printen van etiketten

Blanco etiketten kun je natuurlijk zelf beschrijven, maar printers doen dat sneller en duidelijker voor je. Je kunt het printen van etiketten aan ons overlaten of het zelf doen. Zeker als je veel aan het labelen en plakken bent, loont het de moeite om zelf de etiketten voor jouw producten te gaan printen. NoviPrint heeft verschillende manieren om jou daarbij te helpen. We verkopen labelprinters van alle grote merken, bieden servicecontracten aan voor het onderhoud van jouw printers, kunnen reparaties uitvoeren en onderdelen leveren. Online bestellen doe je door een mail te sturen naar ons e-mailadres. Wil je met ons overleggen, dan gaat bellen sneller. Kortom: printen, plakken en labelen begint met een belletje of mail naar NoviPrint!

Etiketten, stickers en labels voor verschillende branches

Etiketten hebben enorm veel toepassingen. Daarom hebben we nagedacht over specifieke etiketten voor elke branche, bijvoorbeeld: food, flora, healthcare, automotive, AGF, retail, industrie en warehousing en logistiek. We hebben de lijm, de inkt, het soort papier, het formaat, de verschillende post- en pakketdiensten en de toepassing daarbij meegenomen. Bij NoviPrint vind je alle etiketten, en natuurlijk de bijbehorende service, onder één dak!

NoviPrint adviseert je graag over jouw etiketten, stickers en labels

NoviPrint heeft alle soorten etiketten, stickers en labels, bedrukt of onbedrukt, per rol of los en in een afwerking naar keuze leverbaar. Dus ben je nog op zoek naar verzendlabels om pakketten per post te versturen of gewoon hét etiket voor jou? Dan is ons bestelproces heel simpel. Bel of mail en wij denken met je mee. Jouw ideale etiketten worden dan snel geleverd met de service van NoviPrint, zodat jij door kunt blijven plakken en labelen.

Blijf op de hoogte! Wij delen graag onze kennis