• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Accu etiketten

De ruimte onder de motorkap is compact en de omstandigheden zijn zeer veeleisend. De accu neemt er relatief weinig plaats in beslag, maar is wel essentieel. Immers: zonder accu zal uw auto niet kunnen functioneren. De etiketten die gebruikt worden voor accu’s moeten van zeer goede en constante kwaliteit zijn en, net als de informatie die er op gedrukt staat, zeker net zolang meegaan als de accu zelf.

AANVULLENDE INFORMATIE

Bestand tegen de meest uiteenlopende omstandigheden

De accu etiketten van NoviPrint worden gemaakt van polyester. Dit is een zeer duurzaam materiaal, dat voorzien wordt van een extra permanente kleeflaag. Ze worden bedrukt met een speciaal carbonlint, wat zorgt voor een haarscherpe opdruk die ook na jaren nog zeer goed leesbaar is. Agressieve stoffen als accuzuur, motorolie en remvloeistof mogen geen gevolgen hebben voor de leesbaarheid, de kwaliteit en de kleefkracht van de etiketten en geen corrosie veroorzaken. Ook heel hoge of lage temperaturen mogen er geen invloed op hebben en daarnaast moeten ze bestand zijn tegen vuil, vet en stof en vocht-, kras- en scheurbestendig zijn.

Vereiste waarschuwingssymbolen

De accu etiketten van NoviPrint zijn in full colour verkrijgbaar, in de diverse formaten, met of zonder bedrukking. Ze kunnen voorzien worden van alle benodigde informatie en ook de vereiste waarschuwingssymbolen, die altijd leesbaar moeten blijven. Ongeacht de extreme invloeden waar ze door de jaren heen mee te maken krijgen. Dit geldt ook voor de QR- en streepjescodes, die de informatie over de accu bevatten en het serienummer. Deze gegevens zijn essentieel voor wanneer de accu vervangen zou moeten worden.

NoviPrint levert accu etiketten in alle gewenste formaten, snel en tegen zeer concurrerende prijzen. U kunt ze zelf bedrukken, maar onze uitstekende printservice kan u dit werk ook prima uit handen nemen. Vraag een vrijblijvende offerte aan, die hebt u binnen een dag in huis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.