/ NoviPrint | Apotheek etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Apotheek etiketten

Het is voor zowel patiënten als een apotheek heel belangrijk, dat uitgegeven medicijnen correct worden gebruikt en bewaard. Daarom wordt het gebruik bij afhaling mondeling toegelicht en de verpakking voorzien van een of meerdere apotheek etiketten, die als compact geheugensteuntje gebruikt kunnen worden naast de bijsluiter.

AANVULLENDE INFORMATIE

Informatie voor patiënten en mantelzorgers

De etiketten op de verpakkingen van voorgeschreven medicijnen, zijn voorzien van de naam-, adres- en contactgegevens van de apotheek. Daarnaast worden de naam van de patiënt, zijn of haar geboortedatum, de naam van de arts die het middel voorschrijft, de wijze van gebruik, dosering, tijdstip van inname en de vervaldatum vermeld. Zo nodig kunnen extra etiketten worden aangebracht die mogelijke risico’s (kan de rijvaardigheid beïnvloeden, pas op met alcohol, ….) of andere aanwijzingen vermelden, denk aan: gewijzigde dosering, in de koelkast bewaren, schudden voor gebruik, … zodat patiënten bij medicijnen die al langere tijd gebruikt worden, meteen zien dat er iets veranderd is. Deze informatie is ook voor mantelzorgers een belangrijk en onmisbaar gegeven.

Bij geen mondelinge toelichting

Apotheken hebben doorgaans de mogelijkheid om medicijnen thuis te laten bezorgen. In dat geval kan er geen mondelinge toelichting worden gegeven. Dan is het heel belangrijk om een etiket met instructies aan te brengen, zodat de medicijnen correct worden gebruikt en bewaard. Apotheek etiketten moeten daarom een lange levensduur hebben, voorzien zijn van een permanente kleeflaag en de bedrukking moet van haarscherpe kwaliteit zijn en blijven.

Noodzaak van apotheek etiketten

Bij NoviPrint zijn we precies op de hoogte van de noodzaak van apotheek etiketten. Daarom kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke apotheek etiketten, zowel bedrukt als onbedrukt en in full colour. Ze worden thermo transfer beprint, zijn uitstekend op alle producten in een apotheek aan te brengen en kunnen in elke gewenste maat geleverd worden. Wilt u meer weten? Onze adviseurs staan klaar om u te informeren en u hebt binnen een dag de offerte in huis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.