• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Bakkersetiketten

Informatievoorziening op uw producten is belangrijk en kan zelfs van levensbelang zijn. Denk aan ingrediënten waar consumenten allergisch voor zouden kunnen zijn. Maar sowieso willen uw klanten geïnformeerd worden over suikers, calorieën, E-nummers, vetzuren, vetten, … Met de etiketten van NoviPrint zijn uw producten beter geëtiketteerd. Niet alleen om uw klanten tegemoet te komen, maar ook om aan de regelgeving te kunnen voldoen. Meelverbeteraars bijvoorbeeld, moeten tegenwoordig gedeclareerd worden als ingrediënt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Informatievoorziening

Niet al uw producten dienen voorzien te worden van een etiket met ingrediënten. Deze etikettering is niet nodig bij uw dagelijkse, vers gebakken brood. Dat kan in een broodzak verpakt worden en heeft geen etiket nodig, net als de broden die u aan het begin van de dag alvast verpakt. Voorverpakt brood daarentegen, dat 24 uur van tevoren wordt ingepakt, moet wel een etiket hebben. Verkoopt u producten zoals bijvoorbeeld krentenbollen, die niet bij u zijn geproduceerd, maar voorverpakt door een fabriek zijn geleverd, dan moet de informatievoorziening wel aanwezig zijn.

Alle mogelijke etiketten

Maakt u in uw bakkerij nog andere producten, zoals cake, chocola of taart, dan moeten ook deze verpakkingen voorzien zijn van een label waarop de ingrediënten, houdbaarheidsdatum, prijs en allergenen op vermeld staan. Deze informatie moet uitstekend leesbaar zijn en blijven. Ook als de producten bijvoorbeeld in een vochtige of gekoelde ruimte van etiketten worden voorzien. Natuurlijk kunt u deze ook (laten) bedrukken met uw logo en naam, wat voor een grotere naamsbekendheid zorgt. Al uw etiketten kunt u bedrukt volgens uw wensen bestellen bij NoviPrint. Print u liever zelf, dan kan NoviPrint voorzien in alle mogelijke etiketten, in alle vormen, maten en uitvoeringen. Maar ook voor printers en inktlinten kunt u bij ons terecht. Met alle service en materialen onder een dak, bent u gegarandeerd van korte lijnen, snelle levering en alles tegen sterk concurrerende prijzen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.