• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Barcode etiketten

De logistiek binnen en buiten uw bedrijf dient vlekkeloos en foutloos te verlopen. Daarom is goede informatievoorziening onontbeerlijk. Met de barcode etiketten van NoviPrint voorziet u in alle informatie die hier voor nodig is. Of het nu gaat om barcode etiketten voor op de vloer of etiketten op magazijnstellingen. Door de hoge mate van efficiënt werken die op deze manier gecreëerd wordt, worden fouten voorkomen, kosten bespaard en de logistiek geoptimaliseerd. Onze hoogwaardige etiketten zijn ontworpen voor zware werkomgevingen en wisselende temperaturen tot -25C.

AANVULLENDE INFORMATIE

Zonder barcode etiket staat alles stil

Op barcode etiketten staat alle benodigde informatie voor identificatie van producten, diensten, postverkeer, logistiek, … Deze etiketten worden gelezen met scanners en zorgen ervoor dat alles snel en foutloos verloopt. Ook bestellingen kunnen zo veel sneller geleverd worden, wat uw klanten én uw producten ten goede komt. Want u kunt uw zaakjes nog zo goed op orde hebben en perfect ingepakt voor verzending of verkoop, zonder barcode etiket komt u niet ver.

Oplosbare etiketten

Voor verpakkingen die hergebruikt worden, zijn oplosbare barcode etiketten ideaal. Deze lossen in lauw water binnen de kortste tijd 100% op en laten geen lijm- of papierresten achter. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor een geblokkeerde afvoer. Etiketten met een kleeflaag die in water oplost, gaan er vanzelf af en laten geen lijmresten achter. Er zijn barcode etiketten voor elke branche en juist daarom moeten ze geschikt zijn voor de meest uiteenlopende omstandigheden.

Meerdere soorten barcodes

In de logistiek zijn deze eigenschappen heel belangrijk, omdat de scanbaarheid gegarandeerd blijft en de producten traceerbaar zijn en blijven. In een barcode kan alle mogelijke informatie verwerkt worden, vanaf de prijs tot en met de kweker. Er zijn meerdere soorten barcodes, zoals GTIN, CODE 128, EAN en QR-codes. Ze worden voor de meest uiteenlopende registraties gebruikt en kunnen op elk materiaal gedrukt worden.

Rode etiketten niet aanbevolen

Barcode etiketten zijn verkrijgbaar in alle kleuren, rood echter wordt niet aanbevolen. Dit omdat er uit de laserscanner een rode straal komt. Wilt u toch rode etiketten, dan kunt u beter een imager gebruiken, omdat die een afbeelding van de barcode maakt die wel leesbaar is. Natuurlijk kunt u zelf uw etiketten bedrukken, maar NoviPrint neemt u dit graag uit handen en dit tegen zeer scherpe, concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.