/ NoviPrint | Beton etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Beton etiketten

Etiketten die gebruikt worden in de beton industrie, moeten kunnen hechten aan oppervlakken die vochtig of vuil zijn, maar vooral ruw. De etiketten worden niet altijd meteen op beton aangebracht. Vaak worden betonnen producten bij elkaar gehouden met spanbanden, waar etiketten op worden bevestigd met al de benodigde informatie.

AANVULLENDE INFORMATIE

Speciale kleefstof

Etiketten voor beton moeten worden voorzien van een speciale kleefstof, die goed houdt op de ruwe ondergrond. Beton is een product dat wordt gemaakt in zware werkomgevingen. De etiketten moeten daarom geschikt zijn voor de meest uiteenlopende omstandigheden en moeten absoluut kras- en scheurvast zijn. Maar ook UV- en weerbestendig, bestand tegen vuil, stof en zeer lage temperaturen zijn. Vanwege de mogelijke periode van opslag, moeten de etiketten een lange levensduur hebben en altijd lees- en scanbaar blijven. Daarom is het zaak dat u de juiste carbonlinten gebruikt, die NoviPrint u vanzelfsprekend ook kan leveren, net als de printers.

Beton etiketten bevestigen

Er zijn een paar manieren om beton etiketten te bevestigen. Zoals losse labels met een speciale, zware belijming of etiketten zonder belijming, die u met een tie wrap aan het product bevestigt. Betonnen producten die door middel van een spanband bij elkaar worden gehouden, kunnen worden voorzien van een speciaal hiervoor bestemd etiket. NoviPrint kan deze etiketten ook leveren, in alle gewenste afmetingen en bedrukkingen en natuurlijk full colour.

Vloer etiketten

De vloer etiketten van NoviPrint zijn geschikt voor betonnen vloeren. Op die manier zorgt u voor een duidelijke bewegwijzering in uw magazijnen en opslag, zodat alles makkelijk op te slaan en terug te vinden is. Beton etiketten zijn bestand tegen zware werkomstandigheden, maar ook tegen rollend materieel zoals heftrucks en ander magazijntransport. U kunt beton etiketten zelf voorzien van de benodigde informatie, maar NoviPrint kan u dit werk ook uit handen nemen. NoviPrint levert snel, haarscherp bedrukte etiketten en tegen zeer interessante prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.