• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Blanco etiketten

Etiketten die gebruikt worden in de industrie, op welk vlak dan ook, moeten geschikt zijn voor de meest uiteenlopende doelen. De blanco etiketten, die NoviPrint standaard op voorraad heeft, kunt u met thermo printers voorzien van de juiste informatie, barcode, artikelgegevens, teksten, … NoviPrint kan dit werk van u overnemen en de etiketten bedrukken met de door u gewenste gegevens.

De uit voorraad leverbare blanco etiketten zijn standaard wit, zonder bedrukking en kunnen in praktisch elk formaat geleverd worden. Op rol, vellen, plano, met blackmark, bedrukt met tekst of kleur. De toepassingen zijn eindeloos en er zijn talloze combinaties mogelijk. Wij van Noviprint hebben hiermee ervaring en helpen u graag met de juiste oplossing.

AANVULLENDE INFORMATIE

Twee hoofdcategorieën

Blanco etiketten zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën, papier en kunststof. Papieren blanco etiketten zijn weer onderverdeeld in:

  • Thermo eco etiketten: deze worden beprint door verhitting (thermisch) en zijn geschikt voor gebruik van beperkte duur.
  • Thermo top: worden bedrukt door verhitting (thermisch), zijn van betere kwaliteit, gaan langer mee, zijn UV-bestendiger en krasvaster.
  • Vellum HVS: deze worden met carbon bedrukt en kunnen voor eindeloze toepassingen gebruikt worden.
  • MC Coat: net als Vellum HVS. Maar doordat ze met een wals gestreken worden, hebben ze een glanzend uiterlijk, zijn ze beter printbaar met een mooiere afdruk en de inkt blijft langer zichtbaar.

De kunststof etiketten zijn onderverdeeld in:

  • Polypropyleen: met name geschikt voor gekoelde producten en gekoelde ruimtes en zijn vocht- en UV-bestendig en ook buiten zeer goed te gebruiken.
  • Polyethyleen: deze hechten beter op kunststofmaterialen en vormen zich beter naar verpakkingen.
  • Polyester etiketten zijn bestand tegen extreme warmte en in te printen met carbonlinten.

Diverse uitvoeringen

Buiten de informatievoorziening op de etiketten, is ook de lijm heel belangrijk. Sommige etiketten brengt u direct aan op het product en dan mogen er geen lijmresten achterblijven. Natuurlijk zijn de etiketten in de diverse uitvoeringen te verkrijgen: glanzend, transparant, mat, in kleur, … Afhankelijk van de toepassingen van de etiketten, heeft NoviPrint de juiste kleeflaag en natuurlijk ook het juiste printlint. Door onze jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u precies vertellen welke linten en printers voor uw toepassing geschikt zijn.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.