• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Booklet etiketten

Booklet etiketten zijn etiketten die gevouwen zijn in de vorm van een boekje, met een basis die voorzien is van een permanente kleeflaag. Het etiket kan uitgevouwen worden en daarom, ondanks dat de basis niet groter is dan een gewoon etiket, een grote hoeveelheid informatie bevatten. Booklet etiketten zijn met name geschikt voor verpakkingen met een glad oppervlak, zoals blikjes of flesjes.

AANVULLENDE INFORMATIE

Een enorme uitkomst

In de gezondheidszorg is het belangrijk, dat goed aangegeven wordt hoe medicijnen gebruikt moeten worden en wat de mogelijke bijwerkingen kunnen zijn. We kennen allemaal de enorme bijsluiters in pillendoosjes, maar bij flesjes of blikjes is daar geen goede mogelijkheid voor. Daarom zijn booklet etiketten een geweldige oplossing. Deze worden gevouwen in de vorm van een uitklapbaar boekje, met een basis die voorzien is van een permanente kleeflaag. Ondanks dat het oppervlakte formaat dat aangebracht wordt op de verpakking heel beperkt is, kunnen ze door de uitklapmogelijkheid voorzien worden van zeer veel informatie, zo nodig in de diverse talen.

Zeer grote hoeveelheid informatie

De etiketten kunnen, afhankelijk van het ontwerp, in de diverse richtingen uitgevouwen en net zo makkelijk weer teruggevouwen worden. De voorpagina van het etiket heeft een kleefrandje langs de zijkant, zodat het boekje hersluitbaar is. Zo kan de vermelde informatie meerdere malen heel makkelijk worden geraadpleegd. Door de uitklapbare vorm is er veel ruimte beschikbaar voor een zeer grote hoeveelheid informatie, terwijl de gebruikte oppervlakte op de verpakking zeer beperkt is. De vorm en het formaat kunnen aangepast worden aan elke verpakking, in het aantal pagina’s dat u wenst. Ze zijn gemaakt van papier of kunststof, flexo of digitaal bedrukt en kunnen in full colour geleverd worden.

Wilt u meer weten over deze zeer handige manier van informatievoorziening op uw producten? Onze adviseurs kunnen u er perfect over informeren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.