• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Braille etiketten

Zeer zeker in de industrie is het belangrijk dat iedereen de informatie kan begrijpen die op producten en aanwezige materialen vermeld staat. Om de veiligheid van iedereen, dus ook mensen met een visuele handicap, te garanderen, kunt u bij NoviPrint terecht voor etiketten waar de vermelde informatie ook in braille op staat. Dit geldt tevens voor gevarenlogo’s, die van brailleteksten voorzien kunnen worden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Zelfstandig en veilig functioneren

Braille etiketten, ook wel tast etiketten genoemd, zorgen ervoor dat medewerkers met een visuele handicap zelfstandig en veilig kunnen functioneren. Braille etiketten zijn sterker dan gewone etiketten, ze moeten immers bestand zijn tegen veelvuldige aanrakingen. De aangebrachte puntjes mogen door die aanrakingen niet ‘wegzakken’ en ze moeten dus perfect leesbaar blijven. Ze kunnen voorzien worden van alle benodigde informatie en vanzelfsprekend ook van een gevarendriehoek. Op die manier worden mensen met een visuele handicap gewezen op gevaarlijke situaties, voorwerpen of inhoud van verpakkingen. Braille kan gewoon op etiketten met tekst worden aangebracht door middel van een zeefdrukprinter.

Braille etiketjes voor het toetsenbord

Op deze manier kunnen medewerkers met een visuele handicap functioneren, zonder constant hulp van collega’s in te moeten roepen. NoviPrint heeft de oplossing voor medewerkers met een visuele handicap die administratief werk doen, namelijk braille etiketjes voor op het toetsenbord. De braille letters kunnen op een wit of transparant etiket aangebracht worden en zijn makkelijk te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten.

Administratieve afdelingen

Ook op administratieve afdelingen zijn braille etiketten onmisbaar. Ordners en archiefmappen zijn moeiteloos te vinden en koffiezetapparaten, kopieer- en andere apparaten zijn perfect en veilig te bedienen. Zo worden al uw medewerkers voorzien van de juiste informatie en kunnen veilig en adequaat hun werk doen. NoviPrint verzorgt al uw braille etiketten, voorzien van de benodigde informatie en, waar nodig, gevarendriehoeken. Informeer bij onze specialisten welke braille etiketten voor uw bedrijf van toepassing zijn!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.