/ NoviPrint | Cable markers - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Cable markers

Cable markers voorzien uw bedrading van de nodige informatie. Dit is tijd- en kostenbesparend bij storingen of onderhoud, want u ziet in een oogopslag om welke kabels of draden het gaat. De informatie op de marker moet blijvend leesbaar zijn en de kleeflaag permanent. Daarnaast moeten ze bestand zijn tegen stof, vuil, bijtende stoffen, oliën en solventen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Polyethyleen etiketten

Het kan een heel gezoek zijn om in een bundel kabels de juiste te vinden. Daarom hebt u de cable markers van NoviPrint nodig. In een oogopslag ziet u welke kabel bij welk toestel hoort, vanwege de unieke identificatie die op het etiket aangebracht is. De cable markers zijn ook uitstekend te gebruiken voor pvc buizen en leidingen. Voor de juiste, blijvende identificatie worden de polyethyleen etiketten thermo transfer bedrukt. Ze zijn geschikt voor de meest zware omgevingen en zijn hitte-, kou-, stof-, vuil en scheurbestendig.

Krimp sleeves

Krimp sleeves zijn bij uitstek geschikt voor adercodering. Een kabel bestaat uit meerdere aders en zo kan elke ader van de juiste informatie voorzien worden. Een krimp sleeve wordt voorzien van de benodigde informatie en vervolgens om de ader aangebracht. Door middel van warmte krimpt de sleeve en vormt een tweede huid. Natuurlijk beperkt het gebruik van krimp sleeves zich niet tot uitsluitend adercodering, ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende voorwerpen.

Sleeves op draagstrip

Een andere mogelijkheid van het coderen van kabels, pijpen, buizen of draden, zijn sleeves op draagstrip. De sleeve wordt bedrukt met alle gewenst informatie en over een draagstrip geschoven. Deze draagstrip wordt dan bevestigd met tie wraps op de desbetreffende kabel, buis, … De sleeves worden bedrukt met resinlint en zijn daarmee resistent tegen invloeden van buitenaf.

Wilt u weten welke cable markers geschikt zijn voor uw bedrijf? De specialisten van NoviPrint kunnen u hier perfect in adviseren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.