• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Diepvries etiketten

Diepvries etiketten voor de gezondheidszorg moeten bestand zijn tegen wisselende temperaturen en omstandigheden en veilig in gebruik zijn. Ze moeten prima hechten bij zeer lage, maar ook normale temperaturen, op gladde en op onregelmatige oppervlakken. Vocht en rijp mogen geen invloed hebben op de kleefkracht, noch op de vermelde informatie die onder elke omstandigheid perfect leesbaar moet zijn en blijven.

AANVULLENDE INFORMATIE

Geen resten achterlaten

Als de etiketten worden gebruikt voor bakken of lades die regelmatig van inhoud wisselen, mag de lijm geen resten achterlaten en moeten de etiketten makkelijk te verwijderen zijn. Zo wordt altijd de correcte informatie weergegeven als u nieuwe etiketten aanbrengt. De lijm en de bedrukking mogen ook geen invloed hebben op de diverse materialen, zoals bloedzakken. Want deze mogen niet door het materiaal van een bloedzak migreren en zo het bloed vervuilen. NoviPrint levert diverse diepvriesbelijmingen, die een betere hechting hebben op een bevroren ondergrond. U hoeft de in te vriezen producten dus niet eerst te drogen voordat u de etiketten aanbrengt.

Dichte toplaag

Om bestand te zijn tegen vochtige omstandigheden en condens hebben de etiketten een dichte toplaag. Zo kan het vocht er niet doorheen en zijn ze bestand zijn tegen de condities in de vriezer. De gebruikte lijm is speciaal voor gebruik in de diepvries en de prima kleefkracht is gegarandeerd tot -40C. Normale lijm verliest namelijk bij zeer lage temperaturen zijn kleefkracht, waardoor het etiket loslaat. Deze lijm is ook heel goed te gebruiken voor etiketten die bij normale temperaturen makkelijk te verwijderen moeten zijn. U kunt ze met de hand beschrijven, maar ook zelf bedrukken. Natuurlijk kunt u ook terecht bij de printservice van NoviPrint, die zorgt voor etiketten met haarscherpe opdruk die niet vervaagt of verdwijnt bij gebruik. U kunt rekenen op een snelle levering en door onze scherpe prijzen hoeft u niet verder te zoeken!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.