• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Diepvries etiketten

Als je het hebt over coole etiketten, dan heb je het vast over de diepvriesetiketten van NoviPrint! Deze stickers voor in de vriezer zijn bestand tegen wisselende temperaturen, plakken op gladde en onregelmatige oppervlakken en blijven zelfs leesbaar als er vocht of rijp op de sticker zit. We hebben diepvriesetiketten met verschillende specificaties voor elk product. Jij bepaalt de kleur, het papier, het formaat en de opdruk natuurlijk! Veel diepvriesetiketten hebben we uit voorraad leverbaar, dus je krijgt bij bestelling van deze stickers ook de snelle levering en klantenservice die je van ons gewend bent.

AANVULLENDE INFORMATIE

Diepvriesstickers voor populaire producten

Diepvriesetiketten worden vooral gebruikt op producten in de voedingsindustrie. Producenten van voedsel moeten altijd duidelijk op de verpakking van een product aangeven wat de houdbaarheid is. Ook in professionele keukens is het labelen van alle bakjes en zakjes voedsel een must om de eetbaarheid te controleren. Onze diepvriesetiketten zijn daarom van zeer goede kwaliteit en volkomen voedselveilig. Ze hebben geen invloed op de verpakking van de producten. Als de ingevroren voeding ontdooid of opgewarmd wordt in een magnetron, is dat geen probleem. Onze diepvries labels bestand tegen temperatuurwisselingen en het vocht dat daarmee samen gaat. Je mag van onze diepvriesetiketten verwachten dat ze in al deze omstandigheden goed leesbaar op hun plek blijven zitten. We hebben etiketten voor in de vriezer met diverse diepvries belijmingen. Sommige hebben een betere hechting op een vochtige/bevroren ondergrond. Als het etiket geplakt wordt op een bak of lade die regelmatig van inhoud wisselt, hebben we diepvriesetiketten die eenvoudig te verwijderen zijn. Je ziet niet waar de sticker zat, want er blijven geen lijmresten achter. Meer weten over de voordelen van onze diepvries etiketten? Onze klantenservice helpt je graag bij het kiezen van de stickers met de juiste specificaties voor jouw producten.

Diepvriesstickers met een dichte toplaag

Het papier van diepvriesetiketten moet dus onder zware omstandigheden in én uit de vriezer goed leesbaar blijven. Vocht en condens mogen daar geen afbreuk aan doen. Daarom hebben onze diepvries etiketten een dichte toplaag. Zo kan het vocht er niet doorheen en zijn ze bestand zijn tegen de condities in de vriezer. De gebruikte lijm garandeert een kleefkracht tot -40°C, waar normale etikettenlijm bij heel lage temperaturen de kleefkracht kan verliezen en de stickers dus loslaten. De lijm is trouwens van alle markten thuis, want naast de vriesvaste voordelen heeft de lijm ook op normale temperaturen uitstekende specificaties. Het etiket is makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

Diepvries etiketten: voor de eigen printer of al bedrukt

Om de goede keuze te maken uit alle etiketten, is het belangrijk om te weten hoe je ze van informatie gaat voorzien. Je kunt ze met de hand beschrijven, zelf bedrukken of door ons laten drukken. Wil je zelf aan de slag? Wij hebben de laserprinter of printer die perfect past bij waar jij ‘m voor gaat gebruiken. Als je al voorzien bent van de juiste printer, dan word je vast blij van ons assortiment diepvriesetiketten voor alle merken printers, laserprinters en kopieerapparaten. Geef je het printproces liever uit handen? Kies voor de printservice van NoviPrint, dan zorgen wij voor een haarscherpe opdruk die niet vervaagt of verdwijnt bij gebruik. Ook voor ‘gewone’ etiketten voor op kantoor of andere stickers met unieke specificaties ben je bij ons aan het juiste adres. Voor alle producten in alle omstandigheden, bij ons vind je alles om een etiket te kunnen plakken!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.