/ NoviPrint | Digitaal etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Digitaal etiketten

Met het digitaal bedrukken van etiketten bent u zeker van een perfecte kwaliteit, maar het heeft meerdere voordelen. Zeer zeker als het om kleinere oplagen gaat. Om te beginnen hebt u, na goedkeuring van de proefdruk, supersnel uw bestelling in huis. Met digitaal bedrukken hoeft u namelijk enkel een pdf aan te leveren, die meteen opgeladen kan worden. Bij conventioneel drukwerk moeten eerst clichés gemaakt worden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Lage opstartkosten

Het maken van clichés is zeer tijdrovend en kan tot 3 werkdagen in beslag nemen. Daarom zijn de opstartkosten voor digitaal drukken ook zeer laag. De kwaliteit is uitstekend vele malen beter dan het offset bedrukken. Voor grotere oplagen, dus meer dan 50.000 stuks, is deze techniek minder geschikt, omdat het dan kostbaarder wordt dan conventioneel bedrukken. De kleuren voor digitaal bedrukken worden opgebouwd uit cyaan, geel, magenta en zwart. Op deze manier worden pms kleuren benaderd, maar de hedendaagse technieken zorgen ervoor dat er vrijwel geen verschillen meer zijn met pms kleuren.

Binnen- en buitengebruik

Digitaal bedrukte etiketten zijn prima geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wilt u dat ze ook bestand zijn tegen water, vocht en UV-stralen, dan dienen ze anders behandeld te worden. Maar vanzelfsprekend is dat voor NoviPrint geen enkel probleem. De etiketten kunnen, net als bij flexodrukken, in alle vormen en maten bedrukt worden en natuurlijk ook op de diverse materialen. Bij digitaal printen kan elk etiket op zich voorzien worden van uw unieke informatie, zoals oplopende nummering, QR codes, …

Opvallende etiketten

Of misschien wilt u etiketten voor seizoensproducten die tijdelijk in het assortiment zitten, acties voor Valentijnsdag, Pasen of Kerstmis. U kunt uw etiketten laten opvallen, zodat uw producten altijd de aandacht trekken. Omdat digitaal etiketten binnen 48 uur geleverd kunnen worden, is dit een geweldige opportunity. NoviPrint kan uw digitaal etiketten snel leveren en u bent altijd gegarandeerd van constante, hoge kwaliteit en prima advies over wat voor uw bedrijf geschikt is.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.