• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Dossier etiketten

We leven in een digitale wereld, maar toch zijn de papieren dossiers niet uit onze samenleving weg te denken. Zeer zeker niet in de gezondheidszorg, waar de overdracht van patiëntinformatie tussen collega’s zeer belangrijk en zelfs van cruciaal belang is. Dossiers worden op de rondes langs de patiënten meegenomen en ter plekke ingevuld. Deze moeten bij de administratie of verpleegposten dan ook zo terug te vinden zijn. De dossier etiketten van NoviPrint staan garant voor een lange levensduur, waarbij de vermelde informatie altijd perfect leesbaar blijft.

AANVULLENDE INFORMATIE

Verslaggeving heel belangrijk

Verslaggeving in de gezondheidszorg is heel belangrijk. Eet en drinkt een patiënt, is hij onrustig, angstig, verward, heeft hij of zij veel pijn, alles wordt bij de controles vastgelegd. Zo kunnen de collega’s van de volgende dienst alles in een oogopslag zien. Om te voorkomen dat informatie van een patiënt in het verkeerde dossier wordt genoteerd, is een duidelijke vermelding van naam, geboortedatum, behandelend arts en afdeling op het dossier etiket zeer belangrijk. Bovendien mag er geen kostbare tijd verloren gaan met zoeken naar het juiste dossier en moeten fouten vermeden worden.

MC Coat met thermo transfer bedrukking

De dossiers in de verpleging worden veelvuldig geraadpleegd en de etiketten moeten dan ook van het juiste materiaal zijn gemaakt, voorzien van een permanente kleeflaag en duurzaam en betrouwbaar zijn. De aangebrachte informatie, met de hand geschreven of geprint, mag niet vervagen of uitsmeren. Daarom is MC Coat met thermo transfer bedrukking de beste en meest betrouwbare oplossing.

Snel leverbaar en scherp geprijsd

Dossier etiketten zijn in de diverse formaten en in full colour verkrijgbaar, bedrukt of blanco. Natuurlijk snel leverbaar en tegen zeer scherpe prijzen. Wilt u weten welke dossier etiketten het meest geschikt zijn voor uw zorginstelling of bedrijf? Onze adviseurs kunnen u perfect informeren en u hebt uw offerte binnen een dag in huis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.