• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Drukgevoelige etiketten voor auto onderdelen

Drukgevoelige etiketten zijn enorm veelzijdig en zeer makkelijk te bevestigen op de meest uiteenlopende verpakkingen en ondergronden. Een lichte druk is genoeg om ze blijvend op hun plek aan te brengen, wat ze zeer gebruiksvriendelijk maakt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Opvallend en kleurrijk

Ook in de auto-onderdelenindustrie is de concurrentie zeer hoog. Met de opvallende, kleurrijke, drukgevoelige etiketten van NoviPrint trekt u de aandacht van potentiële klanten. U kunt ze gebruiken voor alle reguliere onderdelen, maar ook om aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Elke auto is voorzien van honderden etiketten, op vrijwel elk onderdeel van de motor of de carrosserie. Daarom zijn verpakkingen met opvallende etiketten en haarscherpe opdruk een ‘must’ in uw magazijn of zaak. Dit maakt orderpicking makkelijk, snel en accuraat.

Tevens als sluitzegel te gebruiken

Doordat ze zo makkelijk aan te brengen zijn, kunnen ze als zegel dienen op de sluitingen van flessen, containers en dozen. Op deze manier is duidelijk dat de verpakkingen niet geopend zijn geweest en dat de inhoud dus gegarandeerd is. Ze zijn in frisse, opvallende kleuren verkrijgbaar, wat zorgt voor een luxe en opvallende uitstraling van uw producten.

Bestand tegen zware werkomgevingen

Buiten dat ze zo makkelijk in gebruik zijn, zijn de drukgevoelige etiketten ook van prima kwaliteit en bestand tegen zware werkomgevingen, wat de automotive nu eenmaal is. Ze zijn bestand tegen zeer uiteenlopende temperaturen, vocht, vuil en stof. Ze kunnen voorzien worden van een permanente of van een afneembare kleeflaag. Dit is afhankelijk van het doel waar ze voor gebruikt gaan worden.

Naamsbekendheid van uw bedrijf

De etiketten kunnen voorzien worden van alle benodigde informatie, een bar- of QR code en natuurlijk uw logo. Indien gewenst kunnen ze geleverd worden van milieuvriendelijk materiaal. Door de kleuren van uw huisstijl te gebruiken, zullen de drukgevoelige etiketten tevens bijdragen aan de herkenbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf.

Zijn drukgevoelige etiketten precies dat wat u zoekt en wilt u meer weten? De adviseurs van NoviPrint kunnen u perfect informeren! NoviPrint levert snel en tegen zeer concurrerende prijzen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.