• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Emmer etiketten

Etiketten die gebruikt worden voor emmers moeten tegen veel invloeden bestand zijn, zoals vocht, kou, hitte en agressieve stoffen. Daarnaast moeten ze ook makkelijk te verwijderen zijn. Zodat, wanneer de emmers een andere bestemming krijgen, ze ook weer van de juiste informatie kunnen worden voorzien.

AANVULLENDE INFORMATIE

Afwasbare etiketten

Afhankelijk van waar de emmers voor worden gebruikt, kunt u kiezen uit diverse etiketten, zoals afwasbare, met een kleeflaag die in water oplost, maar natuurlijk ook etiketten met een permanente belijming. Voor emmers die hergebruikt worden binnen de bloemen- en plantensector zijn afwasbare etiketten ideaal. Deze lossen in lauw water binnen de kortste tijd 100% op en laten geen lijm- of papierresten achter. Daarom hoeft u niet bang te zijn voor een geblokkeerde afvoer.

Veiligheid van de gebruiker

Etiketten met een kleeflaag die in water oplost, zijn makkelijk te verwijderen en laten geen lijmresten achter. Hebben emmers een andere bestemming, bijvoorbeeld voor het bewaren van schoonmaak- of bestrijdingsmiddelen, dan moeten de etiketten bestand zijn tegen agressieve ingrediënten. De producten mogen geen invloed hebben op de leesbaarheid- en kleefkracht van de etiketten. Het kan namelijk gaan om milieuonvriendelijke middelen of zelfs gevaarlijke stoffen. Dan zijn leesbaarheid en kleefkracht een vereiste voor de veiligheid van de gebruiker. Ook voor de logistiek zijn deze eigenschappen heel belangrijk, zodat de scanbaarheid gegarandeerd blijft en de producten traceerbaar zijn en blijven.

Gewaarborgde kwaliteit

Emmer etiketten worden vaak gebruikt in zware omgevingen, de kwaliteit moet dus goed zijn en gewaarborgd blijven. Ook als de etiketten slechts voor kort gebruik bedoeld zijn. Emmer etiketten zijn verkrijgbaar in alle formaten, zowel blanco als gekleurd, voorzien van alle benodigde informatie en natuurlijk uw logo. Voor bepaalde gelegenheden, zoals Vader- of Moederdag, kunt u de etiketten ook laten voorzien van een persoonlijke boodschap. U kunt deze etiketten zelf beschrijven, maar ook laten bedrukken. Bij NoviPrint kunt u net zo makkelijk grote als kleine hoeveelheden bedrukte en onbedrukte etiketten bestellen. Snel geleverd en tegen een zeer scherpe prijs!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.