/ NoviPrint | Etiketten op rol - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Etiketten op rol

Geef uw producten een bijzondere uitstraling met de etiketten op rol van NoviPrint. U kunt ze bedrukt en onbedrukt bestellen, in alle voorkomende formaten. Ze zijn te verkrijgen voor talloze toepassingen om te gebruiken op allerlei materialen, in wit, kleur, transparant, mat of glanzend.

AANVULLENDE INFORMATIE

Mogelijkheden zijn legio

Natuurlijk kunt u etiketten op rol ook zelf bedrukken of beschrijven en vooral bij toepassingen voor kleine hoeveelheden zijn stickers op rol ideaal. Denk bijvoorbeeld aan afprijzingen, speciale aanbiedingen of uitverkoop van een product dat uit het assortiment gaat. Maar ook spaaracties waarvoor uw klanten zegels moeten sparen. Uw verzendingen worden supermakkelijk van adresgegevens voorzien met eventueel de aanduiding of het kwetsbare goederen betreft. Ook kunnen ze gebruikt worden voor technische of veiligheidsdoeleinden, zoals jaarlijkse controles van liften en machines.

Grotere naamsbekendheid

Kleine stickers op rol zijn weer prima voor bijvoorbeeld de medicijnbedeling in ziekenhuizen en verpleeg- of verzorgingshuizen of uw contactgegevens op medicijnverpakkingen. Werkt u met voedingswaren? Dan kunt u ze gebruiken om de houdbaarheidsdatum aan te geven, maar ook of er bepaalde allergenen in producten aanwezig zijn. Maakt u jam of compote? De potten zijn zo makkelijk te voorzien van de ingrediënten en houdbaarheid. U kunt elk product voorzien van uw bedrijfsgegevens en eventueel uw logo. Door stickers op rol te voorzien van uw naam en logo, zorgt u ook voor een grotere naamsbekendheid.

Enorme keuze

Bij demonstraties en op braderieën kunt u probeerverpakkingen weggeven, die voorzien zijn van etiketten met uw gegevens. Door de enorme keuze kunt u de etiketten aanpassen aan de tijd van het jaar, feestdagen en andere belangrijke momenten. Natuurlijk kunt u kiezen uit papieren etiketten met de diverse soorten kleeflagen, maar ook uit etiketten die geschikt zijn voor wat zwaardere omgevingen waar mogelijk vetten en vocht aanwezig zijn. En dit zijn nog maar een paar mogelijkheden. U ziet: met de etiketten op rol van NoviPrint bent u van alle markten thuis!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.