• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Fluor etiketten

Fluor etiketten zijn onmisbaar als u de aandacht van uw klanten wil vestigen op kortingen, nieuwe producten, artikelen in de uitverkoop en afprijzingen, maar ook waarschuwingen. Door de uitgesproken felle kleuren, roze, geel, rood, blauw, groen en oranje, vallen deze etiketten meteen op.

AANVULLENDE INFORMATIE

Opvallende kleuren

Naast het onder de aandacht brengen van uw producten zijn ze daarom ook prima geschikt voor uw administratie. Ordners en mappen voor bepaalde onderdelen als facturatie, voorraad, debiteuren/crediteuren en bestellingen kunnen zo uitermate makkelijk herkend en op de juiste plaats opgeborgen worden door de opvallende kleuren. Deze informatievoorziening strekt zich ook uit naar uw magazijn, zodat bepaalde stellingen en paden al op afstand goed herkenbaar zijn. Dit versnelt de logistiek en werkt daardoor tijd- en dus geldbesparend. Uw bezoekers zullen heel makkelijk hun weg weten te vinden met deze opvallende etiketten, als tijdelijke bewegwijzering bij bijvoorbeeld evenementen.

Kortstondig gebruik

Fluor etiketten zijn doorgaans voor kortstondig gebruik en daarom wordt er dus geen speciale eis aan de lijm, inkt of het papier gesteld. Natuurlijk zijn deze etiketten verkrijgbaar in alle vormen en maten, bedrukt en onbedrukt. Ze geven een speciaal accent aan verzendingen, cadeauverpakkingen en uw correspondentie. De toepassingen zijn vrijwel eindeloos, maar altijd opvallend. Wilt u fluor etiketten die toch langer meegaan, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Fluor etiketten die u buiten wilt gebruiken, als u artikelen of acties aan wilt prijzen, zijn ook verkrijgbaar. Deze zijn bestand tegen de diverse weersomstandigheden en makkelijk aan te brengen op een vlakke ondergrond.

Afneembare etiketten

Wilt u reclame maken op de deur en/of etalage, maar later niet veel tijd kwijt zijn aan het verwijderen van lijmresten, dan zijn afneembare etiketten de oplossing. Zo trekt u op een eenvoudige manier de aandacht en later kunt u de etiketten probleemloos verwijderen. Zo heeft NoviPrint voor ieder gebruik de juiste oplossing en omdat de etiketten uit voorraad leverbaar zijn, hebt u die supersnel in huis.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.