• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Voedseletiketten

Voor bedrijven in de voedingsindustrie, cateringbedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, restaurants en andere horeca gelegenheden zijn voedseletiketten voor op voedingsmiddelen heel belangrijk. Als je het verpakkingsmateriaal of de etenswaren zelf wil voorzien van een sticker met een duidelijk icoon, houdbaarheidsdatum, allergenen, ingrediënten of HACCP labels, dan helpt NoviPrint je daar graag een handje bij. Wij zijn leverancier van alle soorten labels, stickers en etiketten voor een scherpe prijs. Ook voedseletiketten, allergenen stickers, horeca etiketten, HACCP stickers of de andere mogelijke labels voor voedsel dus! Deze kunnen we voorzien van een kleurrijke bedrukking of een opdruk naar keuze, zelfs in afwijkende aantallen. Wil je bepaalde symbolen vermeld hebben of andere persoonlijke informatie toevoegen? Kan ook. En als je de voedseletiketten liever zelf wil drukken, dan zijn ze vaak uit voorraad leverbaar.

Staat jouw etiket er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Wij kunnen etiketten custom
made maken én snel leveren.

Voedseletiketten (HACCP etiketten) dragen bij aan voedselveiligheid

Bij bereid voedsel, eetbare artikelen en andere etenswaren is voedselveiligheid een harde eis. Voedseletiketten voorkomen dat de voedselveiligheid in het geding komt. Met een sticker kan een bereider het bepaalde product voorzien van belangrijke informatie. De houdbaarheid van een product is bijvoorbeeld onmisbaar. Ook kan per ingrediënt worden aangegeven of er allergenen aanwezig zijn. En dat is niet alleen in horecagelegenheden, zorginstellingen en ziekenhuizen belangrijk. Zelfs in je eigen huis knapt eten op als je een voedseletiket gebruikt. Want weet jij precies hoe lang dat biefstukje of die zak sla al in je koeling ligt? Met dagstickers wel! Met een dispenser voor dagstickers is de dag waarop het eten verpakt is of nog gegeten kan worden, voortaan snel duidelijk.

Juist omdat veiligheid zo belangrijk is, worden alle voedseletiketten bij NoviPrint geproduceerd volgens de strenge eisen van het BRC-certificaat. Giftige stoffen zijn uiteraard een no go en de haarscherpe bedrukking zorgt ervoor dat alle informatie goed leesbaar is en blijft. In de koeling of vriezer kan vocht invloed hebben op de leesbaarheid. Daarom zijn sommige van de voedseletiketten in ons assortiment aan de buitenzijde gelamineerd, waardoor ze zelfs in die omstandigheden perfect leesbaar blijven.

Voedseletiketten bestellen

Maar wat plak je dan op je eetbare producten? Bij huis geproduceerd eten voor eigen consumptie hoeft er natuurlijk geen complete set allergenen op te staan, terwijl dat bij artikelen die ergens anders worden verkocht en geconsumeerd wel zal moeten. Gelukkig is NoviPrint heel flexibel: wij hebben voedseletiketten van iedere maat en iedere soort in het assortiment: HACCP labels, rollen dagstickers, 7 rollen dagstickers (elke dag 1), rollen houdbaarheidsetiketten, rollen allergenenstickers, allergenen verzameletiketten, dispensers en meer. Ook voor voedseletiketten in afwijkende aantallen draaien wij onze hand niet om. En jouw persoonlijke verpakkingen kunnen voorzien worden van een opdruk naar keuze. We denken na over de artikelen waar de stickers op moeten komen qua stevigheid en lijm. Kortom: het maakt ons niet uit wat er op de stickers staat en om welke artikelen het gaat. Wij hebben altijd de voedseletiketten die passen bij jouw situatie. En dan ook nog van de beste kwaliteit en tegen zeer concurrerende prijzen!

Voedseletiketten voorzien in informatiebehoefte

Bij alle etiketten draait het om de informatie erop en de ondergrond waarop geplakt wordt. Ook bij voedseletiketten. De consument wil weten wat er in dat bepaalde product verwerkt is. Allergenen, ingrediënt(en), houdbaarheid en meer: met de voedseletiketten van NoviPrint geef je de consument een complete set informatie in één oogopslag. En met een kleurrijke bedrukking zijn er mogelijkheden genoeg om te personaliseren. We gaan altijd graag met je in gesprek om te achterhalen hoe we de voedseletiketten het best kunnen laten aansluiten op jouw wensen én die van je klant.

Ruim assortiment voedseletiketten en dagstickers bij NoviPrint

Het maakt ons niet uit wat voor tekstuele benaming je voor voedseletiketten gebruikt, want wij hebben alle soorten leverbaar en we weten precies wat je bedoelt. Van dispensers met dagstickers tot rollen met stickers en etiketten in afwijkende aantallen. Ben je op zoek naar de juiste voedseletiketten voor jouw producten? Dan kun je altijd bellen of je vraag in onze mailbox droppen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug!