• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Food etiketten

U hebt een bedrijf in de voedingsindustrie of hieraan gelieerd en zoekt etiketten die, onder andere, het EG erkenningsnummer vermelden en voldoen aan de HACCP eisen. NoviPrint is gespecialiseerd in het bedrukken en printen van alle mogelijke etiketten en labels, voorzien van uw logo, tekst en alle andere benodigde informatie.

Staat jouw etiket er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Wij kunnen etiketten custom
made maken én snel leveren.

Wat ditjes en datjes. Altijd lekker om ff te lezen…

Voedselveiligheid harde eis

In de voedingsindustrie is voedselveiligheid een harde eis. Daarom worden alle etiketten bij NoviPrint geproduceerd volgens de strenge eisen van het BRC-certificaat. Er worden geen giftige stoffen gebruikt en de haarscherpe bedrukking zorgt ervoor dat alle informatie duidelijk en goed leesbaar is en blijft. De diverse voedingswaren en verpakkingen vereisen een ander label of etiket, daarom is flexibiliteit bij iedere maat en iedere soort een vereiste. Bovendien wordt er bij NoviPrint uitsluitend met kwaliteitspapier gewerkt en alles tegen zeer concurrerende prijzen. De kleefkracht is zeer belangrijk maar ook de lijmsoort, die geen resten achter mag laten. Immers, sommige etiketten worden op de verpakking aangebracht, andere direct op het eetbare product. Wijnglas- of uienlabels die aan verpakkingsnetjes worden bevestigd moeten weer zeer sterk zijn, omdat de netjes hier vaak aan worden opgetild.

Benodigde informatie

De ontwikkelingen bij NoviPrint staan niet stil, nooit. Altijd wordt er gezocht naar nieuwe oplossingen en nieuwe mogelijkheden. Want we zijn er ons van bewust dat een goede informatievoorziening op uw producten leidt tot een betere naamsbekendheid. Uw klanten moeten namelijk alle benodigde informatie in een oogopslag kunnen vinden. Of het nu allergenen betreft, ingrediënten, houdbaarheid of dierlijke bestanddelen. Om deze informatie nog persoonlijker te maken, kunt u de etiketten laten voorzien van uw eigen naam en logo, zodat uw naam steeds bekender wordt.

Temperatuurschommelingen

In de voedingsindustrie moeten etiketten tegen temperatuurschommelingen bestand zijn. Vlees bijvoorbeeld, kan in de koeling gelegd worden, maar moet ook ingevroren kunnen worden zonder dat de gegeven informatie op het etiket verdwijnt, slecht leesbaar wordt of dat het etiket aan kleefkracht verliest. Voor producten die binnen afzienbare tijd gebruikt moeten worden en niet de vriezer in kunnen, hebt u daarentegen geen etiketten nodig met een lange levensduur. Voor vrijwel alle etiketten geldt dat ze bestand moeten zijn tegen de diverse omstandigheden en vet-, vocht- en zelfs stof- en vuilbestendig zijn. Ze moeten prima leesbaar zijn en goed blijven zitten.

Diverse mogelijkheden

Voor uw dag-, week- of maandaanbiedingen zoekt u stickers die de aandacht trekken en het reclameproduct goed zichtbaar maken. Buiten de informatie op uw producten, zijn alle stickers en etiketten ook uitstekend geschikt voor de informatievoorziening in uw magazijn en kantoor. Denk hierbij aan de administratie, maar ook de logistiek. Misschien heeft uw bedrijf ook een pick-up service, waarbij de klanten online hun boodschappen doen en die later bij het pick-up punt kunnen ophalen. Ook daar is goede informatievoorziening een absolute ‘must’. U wilt tenslotte niet dat uw klanten de verkeerde boodschappen meekrijgen. Voor al deze onderdelen geldt: informeren om uw zaak goed te beheren. Bij NoviPrint zijn we ons daar terdege van bewust en onze adviseurs kunnen u perfect vertellen welk label of etiket geschikt is voor uw doelen. U hoeft niet verder te zoeken, want als NoviPrint het niet heeft, bestaat het niet.

Heb je problemen met huidige etiketten of heb je een ander probleem. Wellicht staat het antwoord hier tussen. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op.