• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Halter etiketten

Halter etiketten, ook wel sluitzegels genoemd, zijn ideaal voor het verzegelen van potten en bussen. Zo blijft de inhoud gegarandeerd van kwaliteit en is in een oogopslag te zien dat de verpakking nooit geopend is geweest. Halter etiketten zijn te verkrijgen met een complete lijmlaag of met een vrijgelaten middendeel. Ze zijn makkelijk te bedrukken of met de hand te beschrijven en in diverse formaten verkrijgbaar.

AANVULLENDE INFORMATIE

Niet herstelbare verzegeling

Bij producten die voorzien zijn van een halter etiket, ziet u meteen of deze al eens geopend zijn geweest. Het etiket is dan namelijk kapot. Halter etiketten hebben een permanente kleeflaag, met een perforatie of lijmloos deel op de plek waar het product geopend moet worden. Ze zijn als het ware een verzegeling van de verpakking, die niet te herstellen is als deze eenmaal kapot is. Een garantie dat uw producten nooit geopend zijn geweest. Maar andersom geldt dit ook, als uw klant een product terug wil geven of ruilen. Als het halter etiket kapot is vervalt de garantie, omdat het artikel geopend werd. Halter etiketten kunnen full colour bedrukt worden, voorzien van de benodigde informatie en natuurlijk uw logo.

Middendeel zonder kleeflaag

Halter etiketten worden ook veel bij juwelen gebruikt. Omdat de etiketjes aan, onder andere, ringen worden bevestigd, is op het middelste deel geen kleeflaag aangebracht. Zo kunt u de uiteinden van het etiketje aan elkaar plakken en is het middendeel los van het product en dus moeiteloos te verwijderen. Alhoewel een kleeflaag over de hele achterzijde ook mogelijk is, dan wordt er lijm gebruikt die geen resten achterlaat. Bij sommige artikelen, zoals armbanden of horloges, kan het moeilijk zijn een etiket met kleeflaag aan te brengen. Voor die artikelen levert NoviPrint labeltjes, die met een dun koordje aan de artikelen kunnen worden bevestigd. Voor alle materialen voor het bedrukken van juweliersetiketten, of het nu de etiketten zelf zijn, de printers of de linten, kunt u terecht bij NoviPrint. Snel geleverd en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.