/ NoviPrint | Hangetiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Hangetiketten

Hangetiketten zijn makkelijk te beschrijven of te bedrukken en overal te gebruiken. U kunt ze bestellen met een koordje, zodat u ze direct aan een product kunt bevestigen. Omdat ze niet voorzien zijn van een kleeflaag, zijn ze moeiteloos te verwijderen. Ze zijn verkrijgbaar in de diverse formaten en materialen en worden gebruikt voor prijsvermeldingen, aanbiedingen en andere informatie.

AANVULLENDE INFORMATIE

Aandachttrekkers

Hangetiketten zijn bij uitstek geschikt voor het promoten van kledingstukken in de uitverkoop. De ‘van/voor’ informatie is makkelijk aan te brengen en met de juiste kleuren zullen de hangetiketten direct de aandacht van uw klanten trekken. Doordat ze eenvoudig met een koordje direct aan het product worden aangebracht, zijn ze weer net zo makkelijk te verwijderen. Zonder het artikel te beschadigen of lijmresten achter te laten.

Multifunctioneel

Natuurlijk zijn ze niet alleen geschikt voor kledingstukken. U kunt ze voor elk product gebruiken waar een koordje aan bevestigd kan worden. Denk aan elektrische apparaten, flessen, sieraden, meubels, keukengerei, handtassen, … Een mooi hangetiket zorgt voor een luxueuze uitstraling en daardoor worden (impuls)aankopen gestimuleerd. Kortingen worden op deze manier makkelijk onder de aandacht gebracht, maar ook nieuwe producten. Geschenken kunnen makkelijk worden voorzien van een persoonlijke boodschap, wat een gift een extra accent geeft.

Ideaal voor rolcontainers

In uw magazijn zijn hangetiketten een welkome oplossing als het gaat om rolcontainers. U vermeldt makkelijk de inhoud, bij verzending de informatie van het bedrijf waar het naar toe moet en bij hergebruik van de rolcontainer is het hangetiket zo verwijderd. U kunt ze (dubbelzijdig) bedrukken, maar ook met een pen beschrijven. Ze zijn full colour verkrijgbaar, in alle formaten en de diverse materialen, afhankelijk van de omgeving waar ze gebruikt gaan worden.

NoviPrint levert hangetiketten snel en in de formaten en kleuren die u wenst, voorzien van uw logo. U kunt deze zelf bedrukken, maar NoviPrint kan u dat ook moeiteloos en snel uit handen nemen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden, zij kunnen u perfect adviseren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.