• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Heavy duty etiketten

De automotive industrie is een zware omgeving, die hoge eisen stelt aan de te gebruiken materialen. Dit geldt ook voor de te gebruiken etiketten, die net zo lang als het voertuig mee moeten gaan. De heavy duty etiketten van NoviPrint zijn speciaal voor in zeer zware omgevingen ontwikkeld en daarom perfect geschikt voor dit veeleisende vakgebied.

AANVULLENDE INFORMATIE

Blijvend sterk en leesbaar

In de automotive industrie wordt veel gebruikt gemaakt van agressieve vloeistoffen, zoals accuzuur, benzine, remvloeistof, … Omdat de etiketten doorgaans net zo’n lange levensduur moeten hebben als de onderdelen en de carrosserie, dienen ze tegen al deze stoffen bestand te zijn. Daarnaast mogen deze geen effect hebben op de leesbaarheid, het materiaal verteren of oplossen. Buiten dat ze bestand moeten zijn tegen agressieve producten, moeten ze ook vuil-, vocht- water, vet-, kras- en scheurbestendig zijn, geschikt voor binnen- en buitengebruik en sterk wisselende temperaturen. Ook na langere tijd moet de informatie nog prima lees- en scanbaar zijn, wat heel belangrijk is om fouten te voorkomen bij het vervangen van onderdelen.

Slijtvast en bestand tegen extreme temperaturen

De heavy duty etiketten van NoviPrint worden van polyester gemaakt en met resinlint thermo transfer bedrukt. Omdat ze prima geschikt zijn voor gebruik buiten, zijn ze bestand tegen extreme temperaturen van -20 C tot +80 C. Ze zijn voorzien van een permanente, zeer sterke kleeflaag, die moeiteloos hecht op vrijwel alle oppervlakken, ook als deze olieachtig, stoffig, vuil of gebogen zijn. Daarnaast zijn ze slijtvast en weer- en UV-bestendig.

Bij NoviPrint aan het juiste adres

Deze robuuste etiketten zijn in full colour verkrijgbaar, in alle vormen en maten. U kunt ze zelf bedrukken, maar onze uitstekende printservice kan u deze taak ook uit handen nemen. We leveren betrouwbare, zeer sterke heavy duty etiketten, bedrukt of onbedrukt, snel en tegen haarscherpe prijzen. Laat u informeren door onze specialisten, want zoekt u kwaliteit, dan zoekt u NoviPrint.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.