• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Klantenkaart

Op een makkelijke manier punten sparen via een klantenkaart, de ideale manier om klanten aan uw bedrijf te binden. Bij elke aankoop kunnen uw klanten sparen voor korting of gratis producten. Bij NoviPrint kunt u terecht voor duurzame klantenkaarten met een haarscherpe, blijvende bedrukking. Het visitekaartje van uw bedrijf. U kunt ze laten voorzien van een magneetstrip, chip, QR- of streepjescode, waar de gegevens van uw klant en de gespaarde punten op geregistreerd staan.

AANVULLENDE INFORMATIE

Klantenbinding

Heel veel supermarktketens en andere winkels hebben klantenkaarten, waarmee punten kunnen worden gespaard per iedere uitgegeven euro of een veelvoud ervan. Deze punten kunnen ingewisseld worden tegen gratis producten of producten met hoge kortingen. Een reden voor uw klanten om hun boodschappen in uw bedrijf te blijven doen. De kaarten zijn gemaakt van pvc, duurzaam materiaal en de opdruk blijft altijd haarscherp.

Multifunctioneel

Maar daar worden deze kaarten niet alleen voor gebruikt. Ze zijn ook prima geschikt als betaalkaart, tankpas, cadeaukaart, ID-pas, … De pvc kaarten worden met een cardprinter thermo transfer bedrukt, full colour, enkel- of dubbelzijdig. Ze kunnen tevens worden gebruikt als toegangspas bij scholen en bedrijven of als lidmaatschapspas. Door hun handige formaat, ter grootte van een betaalpas, zijn ze makkelijk mee te nemen en passen in vrijwel iedere portemonnee. Ze zijn slijtvast en zeer duurzaam. Door hun formaat zijn ze ook uitermate geschikt als exclusief visitekaartje, zodat die van u opvalt tussen alle andere, ‘gewone’ kaartjes.

Teveel klantenkaarten in uw portemonnee?

Soms hebben klanten meerdere klantenkaarten, waardoor hun portemonnee uitpuilt. Handig is dan de kaart met afbreekbaar stripje, dat voorzien is van een ‘oogje’. Hier staat precies dezelfde informatie op als op het grotere kaartje, maar is makkelijk aan de ring van een sleutelbos te bevestigen.

NoviPrint levert klantenkaarten van hoogwaardige kwaliteit, full colour en haarscherp bedrukt. Zodat alle informatie jarenlang leesbaar is en blijft. Belt u eens voor een vrijblijvende offerte, u zult aangenaam verrast zijn!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.