• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Krat etiketten

U hebt een modern magazijn en wil dat alle kratten en rolcontainers op de juiste plaats staan, om zo een goed overzicht te hebben en een soepel verlopende logistiek van in- en uitgaande goederen. Hiervoor hebt u krat etiketten van hoogstaande kwaliteit nodig, die geschikt zijn voor zware werkomgevingen en bestand tegen grote temperatuurverschillen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Snel, secuur, foutloos

NoviPrint kan u deze krat etiketten leveren met alle benodigde informatie in de barcodes, zodat kratten en rolcontainers moeiteloos op elke plek in uw magazijn gescand kunnen worden. Het scannen moet snel en secuur gebeuren met een foutloos resultaat, wat tijd- en dus geldbesparend is. Daarom zijn onze krat etiketten van een hoge resolutie, haarscherp en perfect scanbaar. Maar niet alleen in magazijnen of koelingen worden deze etiketten gebruikt, ook in supermarkten, bij veilingen en transporten. U kunt bij NoviPrint terecht voor iedere gewenste vorm en maat en u hebt de keus tussen thermisch en niet-thermisch bedrukte etiketten.

Makkelijk verwijderbaar

Krat etiketten worden vaak in omgevingen met wisselende temperaturen gebruikt en dienen dus bestand te zijn tegen condens. Daarom moeten ze van uitstekende kwaliteit zijn en het vocht mag de kwaliteit en leesbaarheid niet aantasten. Kratten met groente en fruit worden vaak buiten geplaatst. Het is dus belangrijk dat etiketten met opdruk bestand zijn tegen de diverse weersomstandigheden. Omdat kratten en rolcontainers vaker gebruikt worden voor logistieke doeleinden, moeten de etiketten makkelijk te verwijderen zijn, zonder lijmresten achter te laten. Dit om fouten bij verdere toepassingen te vermijden.

Zonder kleeflaag

U kunt ook etiketten zonder kleeflaag gebruiken, die u in de kratten steekt of er aan hangt. Zo kunt u aanbiedingen en speciale acties onder de aandacht van uw klanten brengen en uw producten laten opvallen. NoviPrint kan u krat etiketten leveren in de diverse materialen en kleuren, die prima geschikt zijn voor uw toepassingen, aanbiedingen en acties en tegen zeer scherpe prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.