• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Laboratorium etiketten

Onderzoeken van weefsels, bloed, urine en andere stoffen worden in een laboratorium gedaan. Daar wordt gekeken naar afwijkingen, tekorten, verloop van aandoeningen en vele andere zaken. De stalen die onderzocht moeten worden, worden in luchtdicht afgesloten reageerbuizen of containers geleverd. Om te voorkomen dat deze stalen, vanwege onduidelijke of onleesbare informatie, moeten worden vernietigd, is goed lees- en scanbare informatie een absolute ‘must’.

AANVULLENDE INFORMATIE

Meest uiteenlopende zaken

In laboratoria worden veel onderzoeken gedaan naar de meest uiteenlopende zaken. Dit kan gaan van onderzoeken op verwijzing van een arts tot bevolkingsonderzoeken. Het is van cruciaal belang dat de informatie op de laboratorium etiketten te allen tijde goed lees- en scanbaar is en dat de etiketten voorzien zijn van een permanente kleeflaag. De etiketten moeten bestand zijn tegen zeer lage temperaturen, oplosmiddelen, bloed, water, vet en chemische schoonmaakmiddelen, die gebruikt worden in laboratoria en ziekenhuisafdelingen.

Speciaal ontwikkelde lijm

De lijm, die voor de etiketten wordt gebruikt, is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg en reageert niet met latex handschoenen. De etiketten zijn gemaakt van synthetisch PolyPro Cryocool. Dit is een zeer dun materiaal dat sterk genoeg is om temperaturen van +140C tot -196C, de temperatuur van vloeibare stikstof, te kunnen weerstaan. Omdat ze bestand moeten zijn tegen extreem lage temperaturen, dienen ze ook uitstekend tegen vocht te kunnen.

Bestand tegen extreme situaties

Als de informatie op de etiketten slecht of niet leesbaar is, moeten de stalen vernietigd worden. Dat betekent bijvoorbeeld nieuwe bloed- of mergafname en dus pijn en stress voor de patiënt, maar ook vertraagde uitslagen van een test. Zo’n vertraging kan direct levensbedreigend zijn en dient daarom koste wat kost voorkomen te worden. De etiketten mogen niet vervagen, de opdruk niet uitsmeerbaar en de lijm moet bestand zijn tegen extreme situaties. Met de laboratorium etiketten van NoviPrint weet u zeker dat u op al deze vlakken goed zit en dat de kwaliteit gegarandeerd is. Wilt u meer weten? Onze adviseurs kunnen u perfect inlichten en leveren snel, accuraat en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.