/ NoviPrint | Laser etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Laser etiketten

Zelfklevende laser etiketten zijn ideaal als het gaat om kleine oplagen die u zelf wilt bedrukken met een laser printer. U kunt ter plekke bepalen welke informatie er op moet komen. Of dit nu adressen, logo’s, prijzen, …. zijn.

AANVULLENDE INFORMATIE

Hoge temperaturen

Omdat het printen met zeer hoge temperaturen gebeurt, is een speciale lijmlaag nodig. U kunt alle standaard formaten etiket gebruiken, maar voor afwijkende formaten hebt u een speciale printer nodig, wat vaak niet interessant is omdat het om kleine hoeveelheden gaat. Voor die afwijkende formaten met bedrukking in zwart of full colour kunt u bij NoviPrint terecht, die u dit prima uit handen kan nemen. De standaard formaat etiketten kan NoviPrint u supersnel en tegen zeer concurrerende prijzen leveren. Omdat laser etiketten een speciale lijmlaag hebben, zijn ze niet geschikt om direct aan te brengen op eetbare producten, zoals appels, peren en paprika. De standaard laser etiketten zijn van papier en daarom niet bestand tegen water of vocht. Voor die toepassingen zijn wel kunststof laser etiketten te verkrijgen, zowel bedrukt als onbedrukt.

Exclusieve, persoonlijke uitstraling

Wilt u laser etiketten met speciale belijming, dat kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Of het nu belijming betreft die geschikt is voor de diepvries, afneembaar of juist extra sterk, het kan allemaal. Maar ook laser etiketten die wel bestand zijn tegen water en dus afwasbaar, hoogglans, transparant of verwijderbaar en die te gebruiken zijn bij kou, hitte en bestand zijn tegen UV-stralen. Geschikt voor elke toepassing dus. Geschenken of geschenkpakketten geeft u een exclusieve en persoonlijke uitstraling en kunt u voorzien van de teksten en afbeeldingen die u zelf ontwerpt. Dit geldt ook voor de laser etiketten die u gebruikt voor verzendingen aan uw klanten. Met de laser etiketten van NoviPrint onderscheidt u zich van andere leveranciers. Wilt u weten welke laser etiketten geschikt zijn voor uw bedrijf? Bij NoviPrint kunnen ze u er alles over vertellen.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.