• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Locatie etiketten

Voor een modern, efficiënt werkend magazijn zijn overzichtelijkheid, juiste informatievoorziening en goede bewegwijzering onmisbaar. Uw opslagruimtes moeten niet alleen ordelijk zijn ingedeeld, maar ook de locaties van de diverse producten moeten goed en snel vindbaar zijn.

AANVULLENDE INFORMATIE

Efficiënte logistiek

Door duidelijke etiketten aan te brengen op stellingen, boven gangen of op de vloer, zorgt u voor goede bewegwijzering en daarmee een adequate, logistieke doorvoer. Hiermee verhoogt u de efficiëntie van uw bedrijf en zullen orderpicking en de distributie soepel en snel verlopen. De etiketten kunnen voorzien worden van een permanente, maar ook een tijdelijke kleeflaag en bedrukt of onbedrukt geleverd worden.

Zware werkomgevingen

Een magazijn is een zware werkomgeving en daarom moeten de etiketten kras-, slijt- en scheurvast zijn en bestand tegen wisselende temperaturen, vocht, agressieve stoffen, vuil, vet en UV-straling. Voor de overzichtelijkheid kunt u etiketten in de diverse kleuren gebruiken. Locatie etiketten kunt u op stellingen aanbrengen, maar ook op de vloer voor een opvallende bewegwijzering. Etiketten voor vloeren moeten bestand zijn tegen, afhankelijk van de intensiviteit, rolkarren, vorkheftrucs, steekkarren en andere vervoersmaterialen. Ze zorgen voor een efficiënte manier van werken, voorkomen onnodig zoeken en zijn daardoor tijd- en dus kostenbesparend.

Verwijderbare of afwasbare etiketten

Hebt u stellingen die gebruikt worden voor wisselende goederen, dan zijn verwijderbare of afwasbare etiketten een uitstekende optie. Zo vermijdt u dat er kostbare tijd wordt besteed aan het moeizaam verwijderen van etiketten en lijm en dat er foute barcodes gescand kunnen worden. Locatie etiketten zijn verkrijgbaar in alle gewenste formaten en kleuren en kunnen bedrukt worden met de diverse lettertypes. Ook hebt u de keus tussen zelfklevende, magnetische en afwasbare etiketten. Bij NoviPrint kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van etiketten en toebehoren. Onze adviseurs zullen u deskundig en uitvoerig informeren. NoviPrint levert snel en tegen zeer scherpe prijzen. Dus waarom zou u verder zoeken?

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.