/ NoviPrint | Magneetetiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Magneetetiketten

Hebt u regelmatig producten met wisselende formaten in uw stellingen liggen? Dan is het gebruik van plaketiketten niet handig, dit in verband met de flexibiliteit van de schappen en stellingen. Wij hebben dé oplossing voor u, namelijk magneetetiketten. Deze zorgen ervoor dat uw schappen en stellingen flexibel in te richten zijn, zodat u ze makkelijk kunt verwijderen en net zo makkelijk elders weer aan kan brengen. De etiketten kunnen worden gebruikt om bijvoorbeeld metalen kasten en stellingen van een naam of magazijnlocatie te voorzien. Ze zijn dus erg handig om magazijnen te ordenen. Zo houdt u het magazijn overzichtelijk, wat de efficiëntie bevordert. De magneetetiketten zijn ideaal in situaties, waarin de indeling vaak moet worden aangepast.

AANVULLENDE INFORMATIE

Magneetetiketten van NoviPrint zijn makkelijk beschrijfbaar, te reinigen en toepasbaar op elke afdeling binnen uw bedrijf. Omdat de magnetische etiketten niet voorzien zijn van een lijmlaag, zijn ze bij zeer lage temperaturen, bijvoorbeeld in vriescellen, nog steeds uitstekend bruikbaar. Daarnaast zijn de magneetetiketten gemaakt van flexibele kunststof en zijn permanent magnetisch.

Magneetetiketten zijn eenvoudig in gebruik

Magneetetiketten zijn prima geschikt voor oppervlaktes met een ijzerhoudende ondergrond en u kunt ze zeer eenvoudig verwijderen en verplaatsen zonder gebruik te hoeven maken van lijm of plakband. Bovendien laten de etiketten ook geen restanten achter op de oppervlakte waarop het bevestigd was. De magneetetiketten van NoviPrint kunnen worden voorzien van tekst, numeriek en barcode, maar er kan ook geschreven worden. Als u een stift gebruikt met inkt die afwasbaar is, kunt u de tekst makkelijk verwijderen en het etiket opnieuw beschrijven.

Door ons bedrukte magneetetiketten

Natuurlijk kunnen wij dit werk ook voor u uit handen nemen en de magneetetiketten bedrukken met de door u gewenste informatie en de gewenste afmetingen. De etiketten worden standaard in het wit geleverd, maar kunnen ook in verschillende kleuren bedrukt worden. U geeft aan ons de specificaties van de etiketten door en vervolgens zorgen wij ervoor dat dit geregeld wordt.

Magneetetiketten zelf bedrukken

Wenst u de magnetische etiketten zelf te bedrukken, dan kunt u dit doen met een thermotransfer printer en door gebruik te maken van hars- of waxlint. Harslint is de beste optie, omdat de opdruk bestand is tegen zowel lage als hoge temperaturen en niet vlekt. Natuurlijk kunt u voor zowel printers als linten bij NoviPrint terecht. De magneetetiketten zijn verkrijgbaar in nagenoeg elk formaat of op rol, zodat u de etiketten zelf kunt knippen op de gewenste afmetingen.

Multifunctioneel

Daarnaast zijn magneetetiketten ook voor uw archief en administratie ideaal. Zo zijn magneetetiketten makkelijk te gebruiken op metalen lades, eenvoudig te verwijderen en zorgen ze ervoor dat alles probleemloos vindbaar is. In een zakelijke omgeving zijn magneetetiketten zeer nuttig voor het organiseren van documenten, mappen en whiteboards. De etiketten kunnen worden gebruikt om namen van medewerkers op hun bureaus aan te geven, om projectborden te maken, projectfasen te ordenen op een whiteboard of om inventaris in een magazijn te labelen. Omdat magneetetiketten herbruikbaar zijn, bespaar je geld en verminder je verspilling in vergelijking met traditionele papieren labels.

Magneetetiketten van NoviPrint

De magnetische etiketten van NoviPrint zijn dus op alle mogelijke plekken binnen uw bedrijf van toepassing. Zo is alle informatie up-to-date en makkelijk aan te passen. Zijn magneetetiketten precies dat wat u zoekt? Dan bent u bij NoviPrint aan het juiste adres voor dit product. Deskundig advies, snelle levering en tegen een zeer scherpe prijs is hetgeen dat u van ons kunt verwachten.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.