/ NoviPrint | Normpack etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Normpack etiketten

U hebt een bedrijf in de bloemen- en plantensector en de emmers die daar worden gebruikt voor planten of bloemen, worden keer op keer afgewassen om er nieuwe producten in te zetten. Dan is het zaak dat u etiketten gebruikt met een goed afwasbare kleeflaag. Want niet alle etiketten zijn namelijk afwasbaar, omdat ze zijn voorzien van een permanente belijming.

AANVULLENDE INFORMATIE

Goedgekeurde materialen

De enige etiketten in de bloemen- en plantensector die toegestaan zijn voor emmers die hergebruikt worden, zijn Normpack etiketten. Normpack is het keurmerk voor, onder andere, afwasbare etiketten. Voor de productie van deze etiketten worden goedgekeurde materialen gebruikt, namelijk: Raflatac RP 45, Manter RH-4000 en Smith & McLaurin CWW 20. Deze etiketten hebben een waterdoorlatende toplaag en de lijmlaag is oplosbaar in water. Ze zijn daarom makkelijk af te wassen, niet schadelijk voor het milieu en de emmers kunnen zo prima gereinigd worden.

Verplicht plantenpaspoort

Door deze etiketten te gebruiken worden tevens storingen aan uw dure apparatuur voorkomen. Door de prima kleeflaag blijven de etiketten ook in vochtige koelcellen uitstekend zitten en de haarscherpe bedrukking zorgt ervoor dat fouten in de logistiek vrijwel uitgesloten zijn. Zo zijn Uw bloemen en planten altijd perfect traceerbaar. Vanaf 14 december 2019 dienen alle planten te worden voorzien van een plantenpaspoort, dat fysiek moet worden aangebracht op de pot, hoes of het etiket, ongeacht de verkoopeenheid. Normpack etiketten zijn daarom een absolute must voor de emmers die vaker worden gebruikt.

Normpack-gecertificeerd

Het bedrijf waar u deze etiketten bestelt moet, om deze te mogen en kunnen produceren, Normpack-gecertificeerd zijn. NoviPrint is Normpack-gecertificeerd en voldoet daarmee dus aan de eisen die hiervoor staan. Regelmatig worden er tests op de etiketten uitgevoerd en NoviPrint zorgt zo voor een constante kwaliteit, volgens de normen van Normpack. Wilt u meer weten of hebt u advies nodig? De adviseurs van NoviPrint kunnen u perfect informeren en adviseren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.