• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Pallet etiketten

Om uw magazijn of koelcellen overzichtelijk en praktisch in te richten, is identificatie van de goederenstroom onmisbaar. Immers, pallets en dozen moeten zonder enige moeite te traceren zijn, zowel na verzending als bij ontvangst. Met de pallet etiketten van NoviPrint registreert u snel en foutloos alle uitgaande en binnenkomende goederen, zodat alle informatie correct en probleemloos verwerkt wordt.

AANVULLENDE INFORMATIE

SSCC-etiket

Omdat alle benodigde informatie in het etiket is opgenomen, zijn fouten vrijwel uitgesloten en bewaart u altijd het overzicht. Een pallet etiket bevat alle benodigde en verplichte informatie, zoals de SSCC (Serial Shipping Container Code). Met deze code is een pallet tijdens het hele logistieke traject te volgen. Vandaar dat het pallet etiket ook wel SSCC-etiket wordt genoemd. Ook is dit etiket onmisbaar voor uw voorraadbeheer en weet u precies waar alle goederen staan, welke batch, tht datum en in welke hoeveelheid. Een zeer belangrijk gegeven voor het orderpicken en op tijd bestellen van voorraden die op beginnen te raken

Thermisch/transfer bedrukt

Het SSCC label bevat drie onderdelen. Gelezen van boven naar beneden zijn dat: vrije informatie, zoals bedrijfsnaam en adres (al is dit niet verplicht), normaal leesbare informatie, zoals productinformatie, en onderaan de barcodes. De lay-out kan van de individuele onderdelen kan per bedrijf verschillen, zolang deze volgorde maar wordt aangehouden. Deze etiketten worden thermisch/transfer bedrukt, omdat ze maar een korte, bepaalde periode gebruikt worden. De standaardformaten zijn A5 en A6. Bij het A5 formaat is de breedte een vast gegeven, namelijk 148 mm. Dit geldt niet voor de hoogte. Het A6 formaat gebruikt u wanneer u alleen de SSCC wilt plaatsen.

Europese GS-1 standaard

Op elke pallet moeten minstens twee etiketten worden aangebracht, dit volgens de Europese GS-1 standaard. Deze etiketten zijn bestemd voor zware werkomgevingen en moeten bestand zijn tegen vuil, stof, vocht en wisselende temperaturen. Voor pallet etiketten bent u bij NoviPrint aan het juiste adres. NoviPrint levert pallet etiketten snel en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.