• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Patiëntetiketten

Naast polsbandjes zijn patiëntetiketten de ideale oplossing om alle gegevens van de patiënt in te zien. De informatie is altijd accuraat en duidelijk lees- en scanbaar, wat cruciale fouten in de gezondheidszorg voorkomt. Tevens is deze altijd ‘up to date’, zodat ook verplaatsingen tussen afdelingen en ontslag uit het ziekenhuis direct opvraagbaar is.

AANVULLENDE INFORMATIE

Unieke barcode

De dossiers van opgenomen patiënten, die bij de rondes worden meegenomen, worden voorzien van een patiëntetiket, net als de bijgevoegde formulieren. Elke patiënt krijgt een unieke barcode, zodat wanneer de informatie wordt opgevraagd, deze altijd aan de juiste patiënt gekoppeld is. Dit kan gaan om allergieën, diëten, medicijnen, therapieën… Reageerbuizen voor lichaamsstalen, zoals urine, fecaliën en weefsels, kunnen ter plekke voorzien worden van een etiket. Reageerbuizen voor bloedafname zijn doorgaans van tevoren al voorzien van een patiëntetiket. Het is belangrijk dat de etiketten die hiervoor worden gebruikt, bestand zijn tegen zeer lage temperaturen, oplosmiddelen, bloed, water, vet en chemische schoonmaakmiddelen, die gebruikt worden in laboratoria en ziekenhuisafdelingen. NoviPrint levert natuurlijk ook de compacte, mobiele printers die gebruikt kunnen worden voor de beprinting van de etiketten. De behuizing van deze toestellen is zeer makkelijk te reinigen en ontsmetten, dit in verband met kruisbesmetting.

Snel, foutloos en altijd opvraagbaar

De dossiers die artsen gebruiken voor hun poliklinische patiënten, worden voorzien van een patiëntetiket. Deze worden tevens gebruikt voor formulieren voor het laboratorium, doorverwijzingen en voorschriften. Zo krijgen andere afdelingen, fysiotherapeuten en artsen de juiste informatie. Deze automatische identificatie is snel, foutloos, op elk moment opvraagbaar en de informatie kan meteen worden bijgewerkt.

Altijd goed lees- en scanbaar

Verpakkingen en flesjes medicijnen die door de ziekenhuisapotheek worden uitgegeven, moeten ook voorzien worden van een patiëntetiket. Dit zorgt ervoor dat de patiënt niet per ongeluk de medicijnen van een ander krijgt. De etiketten voor genoemde doeleinden zijn gemaakt van MC Coat en worden thermo transfer bedrukt. Deze veegvaste manier van bedrukken zorgt ervoor dat de informatie te allen tijde goed lees- en scanbaar blijft, een absolute ‘must’ in de gezondheidszorg. Wilt u meer weten over deze manier van patiëntidentificatie? Onze adviseurs kunnen u perfect informeren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.