• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Plantentray etiket

Etiketten die voor plantentrays worden gebruikt, moeten vuil- en stofafwerend zijn en water-, UV- en vochtbestendig. Het kweken van planten gebeurt in kassen, maar ook buiten. Deze etiketten hebben daarom veel te verduren en de lees- en scanbaarheid moeten te allen tijde gegarandeerd blijven, net als de kleefkracht. Kiest u voor etiketten die bij de planten in de tray worden gestoken, dan hebt u steeketiketten nodig. Bij plantentrays zijn steeketiketten de meest gebruikte oplossing.

AANVULLENDE INFORMATIE

Sterk materiaal

Steeketiketten worden daarom met name gebruikt in de tuinbouw en bij kwekerijen. Steeketiketten moeten gemaakt zijn van sterk materiaal, zodat ze makkelijk in de grond en in bloempotten gestoken kunnen worden. Om die reden worden ze van kunststof gemaakt, waardoor ze ook heel lang mee gaan. Een eerste vereiste is dat ze vuil- en waterafstotend moeten zijn. Maar ook kou, regen, felle zonnestralen en andere omstandigheden mogen geen afbreuk doen aan de leesbaarheid en de stevigheid van het materiaal en de levensduur. Daarnaast dienen ze veeg- scheur- en krasvast te zijn.

Zeer vochtige omgevingen

Steeketiketten moeten vanwege hun gebruik ook bestand zijn tegen meststoffen, bestrijdingsmiddelen en zeer vochtige omgevingen. Planten worden immers zeer frequent bewaterd en verneveld en dan mag de vermelde informatie niet verloren gaan. Ze zijn ook ideaal voor kruidenpotjes bij thuisgebruik. U kunt de steeketiketten met een permanent marker beschrijven, maar NoviPrint kan ze ook voor u bedrukken met alle benodigde informatie en voorzien van uw logo. Ze zijn op rol verkrijgbaar en voorzien van een sensorsleuf.

Persoonlijke, verzorgde uitstraling

Afhankelijk van waar ze voor worden gebruikt, zijn ze te verkrijgen in de verschillende diktes, formaten en kleuren. Maar ook in glanzende of matte uitvoering, of een kant glans en de andere kant mat. Door het puntige uiteinde zijn ze makkelijk in de voedingsbodem te steken. Ook als deze zeer compact is of juist korrelig, zoals bij orchideeën, en is de kans op schade aan het gewas minimaal. Doordat het materiaal buigzaam is, kunnen de steeketiketten ook niet breken of bij stoten de aarde omwoelen en zo de wortels beschadigen. Zo geeft u met de etiketten van NoviPrint uw producten een persoonlijke en verzorgde uitstraling.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.