• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Polsbandjes

Bedrukte polsbandjes of armbandjes zijn een eenvoudige en effectieve manier om de juiste patiëntinformatie te verkrijgen. Zelfs als een patiënt niet aanspreekbaar is, vanwege narcose, jonge leeftijd of een medisch probleem, bieden bedrukte polsbandjes de oplossing. Een polsbandje vermeldt alle benodigde informatie en is makkelijk te scannen. Niet alleen in ziekenhuizen loont het de moeite om polsbandjes te laten bedrukken. Omdat er verschillende soorten polsbandjes zijn van diverse materialen (tyvek, siliconen, papier, textiel, vinyl en meer) en in verschillende kleuren die je met een eigen ontwerp kunt laten bedrukken, zijn ze ook uitermate geschikt voor andere toepassingen. Als toegangsbewijs bij festivals en andere evenementen bijvoorbeeld. Of als een goedkoop weggevertje/promotiemateriaal bij een evenement. NoviPrint heeft een ruim assortiment met verschillende bandjes en jarenlange ervaring met drukwerk. Ook polsbandjes bedrukken is voor ons dus een peulenschil! Wil je polsbandjes bestellen, dan helpen onze deskundige medewerkers je graag. Kies samen met hen uit de verschillende materialen, kleuren, bedrukking en sluiting. Ook voor een op maat gemaakt ontwerp ben je bij ons aan het juiste adres.

AANVULLENDE INFORMATIE

Polsbandjes bedrukken voor medisch gebruik

Tijdens een opname in een ziekenhuis moeten patiënten direct identificeerbaar zijn, 24 uur per dag. Dit om persoonsverwisselingen te voorkomen en snel toegang te hebben tot persoonlijke gegevens. Polsbandjes zijn daarom niet meer weg te denken uit de gezondheidszorg. Het type bandje dat wij aanraden, is van een hypoallergeen en zacht materiaal. Daardoor krijgen de dragers geen last van huidirritaties en kunnen de polsbandjes dagen- of desnoods wekenlang gedragen worden. Het afwasbare, onscheurbare materiaal zorgt er bovendien voor dat de bandjes goed blijven zitten. De bandjes zijn bestand tegen zeep, ontsmettingsmiddelen, vocht, zweet, douchegel en alle andere gangbare stoffen waarmee ze in aanraking zouden kunnen komen. De polsbandjes zijn voor eenmalig gebruik, want ze moeten doorgeknipt worden om ze te verwijderen. Daardoor zijn de bandjes ook niet overdraagbaar.

Polsbandjes bedrukken: verschillende kleuren polsbandjes

Polsbandjes zijn er in vele kleuren. In de medische wereld kun je door middel van de kleur in één oogopslag vitale informatie overbrengen, waaronder het risico op vallen of de aanwezigheid van een allergie. PMS kleuren zoals zilver en goud hebben dan weer vooral een esthetische waarde, wat leuk is bij een festival of evenement. Bij NoviPrint kun je kiezen voor full colour (bedrukt of niet) bandjes met een opdruk naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor armbandjes van goede kwaliteit met je eigen bedrijfslogo en je hebt leuk promotiemateriaal om weg te geven. Ook leuk: we hebben zelfs lichtgevende armbandjes! Maar kies je voor full color of niet, kwaliteit krijg je altijd.

Welk soort polsbandje bedrukken?

Wat kies je als je zoekt naar armbandjes met opdruk? Een belangrijke keuze is het type materiaal. Je hebt polsbandjes van papier en textiel polsbandjes, maar ook van synthetisch materiaal: siliconen bandjes, vinyl polsbandjes en tyvek polsbandjes zijn hier voorbeelden van. Elk bandje heeft ook een eigen ontwerp sluiting, variërend van een plakstrip of plastic schuifsluiting voor eenmalig gebruik tot een drukknopsluiting. De prijzen lopen uiteen van goedkope polsbandjes tot iets prijzigere, meer duurzame bandjes. Vanzelfsprekend is het doel van de bandjes bepalend bij je keuzes voor materiaal en sluiting, want aan medische polsbandjes worden andere eisen gesteld dan de polsbandjes die dienen als toegangsbewijs voor evenementen en festivals. Wij houden daarom altijd een vinger aan de pols om voor jou het juiste polsbandje te vinden.

Staat jouw product er niet tussen? Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.