• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Prijsetiketten

Prijsetiketten zijn onmisbaar in branches, zoals de retail– of foodsector. Op een prijsetiket kunt u namelijk, buiten de prijs, ook andere nuttige informatie vermelden. Denk aan een actiekorting, ingrediënten of houdbaarheidsdatum (tenminste houdbaar tot). Prijsetiketten zijn er in verschillende soorten, vorm en formaat. Daarnaast kunnen prijsetiketten verschillende specificaties hebben. Zo zijn er prijsetiketten die makkelijk te verwijderen zijn, maar ook prijsetiketten die uit verschillende segmenten zijn opgebouwd en daardoor veel minder makkelijk loslaten. Wist u dat prijsetiketten uitermate geschikt zijn om producten te coderen en zo uw voorraad overzichtelijk te beheren is?

AANVULLENDE INFORMATIE

Prijsetiketten op rol

NoviPrint is dé specialist in het leveren van kwalitatieve prijsetiketten op rol. Deze etiketten zijn ontworpen om heldere, leesbare informatie te bieden, zodat klanten productprijzen in één oogopslag kunnen aflezen. Bovendien zijn prijsetiketten gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze bestand zijn tegen dagelijkse slijtage in een drukke winkelomgeving. Dankzij de zelfklevende achterkant zijn de etiketten eenvoudig aan te brengen op heel verschillende oppervlakken. Het rolformaat waarop de prijsetiketten bevestigd zijn, zorgt voor een vlotte en efficiënte toepassing en maakt het proces van prijzen markeren een eenvoudige klus.

Prijsetiketten kopen

Bij NoviPrint begrijpen we als geen ander hoe cruciaal duidelijke en duurzame prijsetiketten zijn voor bijvoorbeeld de retail- en groothandelssector. Daarom bieden wij prijsetiketten van topkwaliteit in verschillende afmetingen, die zowel helder als slijtvast zijn. Kenmerkend voor onze etiketten is dat deze zijn vervaardigd met een sterke kleeflaag. Het resultaat? Een stevige bedrukking op diverse producten en materialen. Kortom, overweegt u om prijsetiketten te kopen, kies dan voor NoviPrint, uw all-in-one-partner voor etiketten, printers, onderhoud, software en meer, en daag ons uit. 

Prijsetiketten van NoviPrint: bestand tegen wisselende temperaturen

Klanten willen weten wat iets kost, logisch! U kunt de prijs op schapkaarten aanbrengen, maar ook op de verpakking zelf. Bijvoorbeeld wanneer het gewicht variabel is, zoals bij fruit, groente en vlees veelal het geval is. De prijsetiketten moeten bestand zijn tegen een wisselende temperatuur, omdat sommige producten, zoals vlees, vis en maaltijden, gekoeld en vaak ingevroren worden. Buiten de vriezer moeten ze bestand zijn tegen vocht en condens en moet de kwaliteit constant zijn, en blijven. Ze worden vaak direct op een eetbaar product aangebracht, zoals op paprika’s, komkommer, appels, peren, etc. Dan moet de gebruikte lijm geschikt zijn voor contact met voedsel, moeten de etiketten makkelijk afneembare etiketten zijn en mag deze geen lijmresten achterlaten.

Alle gangbare prijstangen

Prijsetiketten zijn te verkrijgen in de diverse, opvallende kleuren, om acties en afprijzingen goed onder de aandacht te brengen. Om fraude te voorkomen, kan NoviPrint u prijsetiketten leveren die uit segmenten zijn opgebouwd. Makkelijk aan te brengen, maar moeilijk en niet in zijn geheel te verwijderen zijn. NoviPrint levert prijsetiketten voor alle gangbare modellen prijstangen. Uw klanten worden steeds milieubewuster, dus behoren biologisch afbreekbare etiketten uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Voor kostbare of grotere producten, zoals elektronica, zijn veiligheidsetiketten een uitkomst. Dit zijn etiketten met een veiligheidsstans. Deze zijn nauwelijks te verwijderen en verbrokkelen als men dat toch probeert. Hiermee kan fraude, diefstal of vervalsing voorkomen worden. Dit geldt ook voor void etiketten. Van VOID etiketten is alleen de toplaag te verwijderen. De onderlaag, die dus altijd achterblijft, kunt u zelf van een toepasselijke tekst voorzien, maar standaard is het woord ‘void’ te zien. Als u dit ziet, weet u dat men geprobeerd heeft het etiket te verwijderen.

Prijsetiketten bieden mogelijkheid tot uitgebreidere informatie

Het is tevens belangrijk dat bepaalde informatie, buiten de prijs, wordt aangebracht. Denk aan de THT- en TGT-datum, allergenen, ingrediënten, biologisch geproduceerd, etc. Als producten langer dan een dag bewaard worden, moeten de etiketten thermotransfer worden bedrukt. Deze zijn duidelijk niet geschikt voor een prijstang, maar worden wel probleemloos door NoviPrint geleverd. U kunt deze zelf bedrukken, maar onze printservice kan u dat ook snel en accuraat uit handen nemen!

Bestel uw prijsetiketten eenvoudig via NoviPrint. Hulp nodig bij bestellen? Neem dan contact op met een van onze collega’s. We voorzien u graag van een advies op maat. 

 

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.