• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Promotie etiketten

U wilt de aandacht vestigen op interessante aanbiedingen of nieuwe producten. Om te voorkomen dat deze niet opgemerkt worden, maakt u gebruik van speciale promotie etiketten. Deze trekken de aandacht en vermelden meteen alle informatie die uw klant wil weten. Door de opvallende kleur en eventueel vorm, zorgen ze ervoor dat de producten sneller worden gezien en dus ook verkocht. U kunt deze etiketten tevens gebruiken voor artikelen die niet meteen in het zicht liggen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Vestig de aandacht op promoties

Een bezoek aan uw bedrijf moet nooit saai zijn. Om de aandacht te vestigen op producten die nieuw zijn, afgeprijsd of in de aanbieding, hebt u de promotie etiketten van NoviPrint nodig. Deze zijn te verkrijgen in alle vormen en maten en natuurlijk full colour. Ze zijn makkelijk te beschrijven met alle relevante informatie en zijn voorzien van een permanente of juist afneembare kleeflaag. Natuurlijk zijn ze ook lijmloos leverbaar, zodat u ze, bijvoorbeeld, als steeketiketten kunt gebruiken.

Bevorderen impuls aankopen

Promotie etiketten worden vaak voorbedrukt geleverd, met teksten als: van/voor, actie, korting, voordeel, vers gemaakt, … U kunt dan zelf de eventueel ontbrekende informatie, zoals de prijs, op het etiket vermelden. Ze zijn geschikt voor eenmalig, niet-langdurig gebruik. Door de opvallende vorm en kleur zorgt u er voor dat uw acties echt opvallen, wat impulsaankopen sterk bevordert.

Doorbreek de routine

Ook nieuwe producten kunt u zo onder de aandacht brengen. Klanten hebben vaak een vast patroon als ze boodschappen doen en lopen direct naar de schappen waar de benodigde artikelen liggen. Met promotie etiketten doorbreekt u die routine en trekt u de aandacht van uw klanten. Zo zorgt u elke keer weer voor een ‘ontdekkingsreis’ langs producten, die anders misschien onopgemerkt zouden blijven.

NoviPrint levert promotie etiketten in alle vormen en maten snel en tegen zeer scherpe prijzen. Bel onze adviseurs voor een offerte, u zult aangenaam verrast zijn!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.