/ NoviPrint | QR etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

QR etiketten

Een QR code (QR=Quick Responsecode) is een tweedimensionale code, die een schat aan informatie, tekst en/of koppelingen kan bevatten. Ze zijn een uitkomst om uw bestaande en potentiële klanten van alle mogelijke informatie te voorzien. QR codes worden gescand met een smartphone en via deze code kom je bijvoorbeeld uit bij websites, adressen en aanbiedingen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Ontelbare mogelijkheden

Waar streepjescodes alleen lineair te lezen zijn, zijn QR codes vanuit alle hoeken te scannen. Zelfs als het etiket behoorlijk beschadigd is. De codes hebben een zeer snelle leesbaarheid en de opgeslagen informatie is veel groter dan bij een streepjescode. Laten we een makelaar als voorbeeld nemen. Via de QR code is het mogelijk om meteen de complete beschrijving van een pand te zien. Maar ook aanbiedingen, nieuwe producten of een blog zijn zo direct benaderbaar. Informatie over ingrediënten en allergenen op producten, een website, telefoonnummers, de mogelijkheden zijn legio. Voor de leesbaarheid met een smartphone moet u wel rekening houden met een minimale afmeting van 1,5cm bij 1,5cm.

Full colour, in alle maten en vormen

De mogelijkheden van een QR code zijn vrijwel onbeperkt en zorgen voor een unieke vorm van adverteren en informatievoorziening. Bovendien verbetert het uw aanwezigheid op sociale media, wat tegenwoordig onmisbaar is. Met QR codes toont u Google dat uw website leeft, wat de vindbaarheid verbetert. QR etiketten kunnen in alle vormen en maten geleverd worden, inclusief uw logo. Ze zijn full colour verkrijgbaar, maar er moet voldoende contrast zijn tussen de code en de achtergrond. Daarom is een donkere ondergrond niet aan te raden.

Innovatief en progressief

Het gebruik van QR codes toont aan dat uw bedrijf met zijn tijd meegaat en innovatief is. Iets dat in dit digitale tijdperk van u verwacht wordt. Ze maken het laagdrempeliger, omdat met een scan meteen te zien is waar uw bedrijf voor staat. Etiketten met een QR code zijn tegenwoordig dan ook onmisbaar. NoviPrint levert deze etiketten in elk gewenst materiaal, afgestemd op het doel waar u ze voor gaat gebruiken. Gaat u ook met uw tijd mee en wilt u meer weten over QR etiketten? Onze specialisten kunnen u perfect adviseren en leveren snel, accuraat en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.