• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Reageerbuis etiketten

Reageerbuizen zijn eenvoudige, glazen buisjes waarin testmonsters luchtdicht worden bewaard, om in een laboratorium onderzocht te worden. Omdat het gaat om diagnoses of het bepalen van bloedwaardes, is de aangebrachte informatie uiterst belangrijk. Met de reageerbuis etiketten van NoviPrint, blijft deze informatie haarscherp lees- en scanbaar, ongeacht de stoffen waarmee ze in aanraking komen of de temperaturen waar ze bij bewaard worden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Bestand tegen extreme temperaturen

De lijm, die voor de reageerbuis etiketten wordt gebruikt, is speciaal ontwikkeld voor de gezondheidszorg en reageert niet met latex handschoenen. De etiketten zijn gemaakt van synthetisch PolyPro Cryocool. Dit is een zeer dun materiaal dat sterk genoeg is om temperaturen van +140C tot -196C, de temperatuur van vloeibare stikstof, te kunnen weerstaan. Omdat ze bestand moeten zijn tegen extreem lage temperaturen, dienen ze ook uitstekend tegen vocht te kunnen.

Permanente kleeflaag

Reageerbuizen met inhoud worden in grote hoeveelheden aangeleverd bij laboratoria. Zouden de etiketten loskomen vanwege vochtigheid, dan zouden de monsters opnieuw afgenomen moeten worden. Daarom zijn de etiketten voorzien van een permanente kleeflaag. Ze dienen tevens bestand te zijn tegen oplosmiddelen, bloed, water, vet en chemische schoonmaakmiddelen, die gebruikt worden in laboratoria en ziekenhuisafdelingen. Daarom worden ze beprint met speciaal resinlint, dat hier bij uitstek geschikt voor is. De grootte van de etiketten is aangepast aan de omvang van de reageerbuizen, zodat de uiteinden elkaar bij het aanbrengen niet overlappen.

Fouten zo goed als uitgesloten

De etiketten moeten goed op hun plaats blijven zitten en na het beprinten mag de inkt niet uitsmeerbaar zijn. Op deze manier blijft de gegeven informatie perfect leesbaar en zijn fouten zo goed als uitgesloten. Het is belangrijk dat de reageerbuis etiketten duurzaam en betrouwbaar zijn. Voor sommige onderzoeken, worden de reageerbuizen in een centrifuge geplaatst. Ook bij deze krachtige omwentelingen mogen de etiketten niet loslaten. Reageerbuis etiketten zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar. Wilt u meer weten? De specialisten van NoviPrint kunnen u perfect informeren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.