• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Retail etiketten

In de retail is het belangrijk om blijvend de aandacht op uw bedrijf en producten te vestigen. Labels, bonnen en etiketten, voorzien van de benodigde informatie en afbeeldingen, dragen bij aan de uitstraling en naamsbekendheid van uw bedrijf. Elke tak van diensten of goederen vraagt om een ander soort etiket, met specifieke informatie. Daarom weten de specialisten van NoviPrint als geen ander welke etiketten geschikt zijn om uw producten onder de aandacht te brengen en (impuls)aankopen te verhogen.

Staat jouw etiket er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Wij kunnen etiketten custom
made maken én snel leveren.

Wat ditjes en datjes. Altijd lekker om ff te lezen…

Geen product zonder etiket

In de retail worden overal etiketten gebruikt. Voor de versheids- of verpakkingsdatum, ingrediënten, THT of TGT datum, prijzen, allergenen, er is geen product zonder etiket. Voor acties, promoties en reclames waar u de aandacht van uw klanten op wilt vestigen, hebt u opvallende etiketten nodig. Prijsetiketten zijn, buiten de prijs, geschikt voor allerlei andere informatie. Zoals een actiekorting, een houdbaarheidsdatum, ingrediënten, … Het etiket zorgt ervoor dat uw klanten ter plekke de informatie kunnen vinden die ze zoeken.

Zowel betaal- als garantiebewijs

Buiten etiketten hebt u bovendien pinrollen nodig. Pinnen is niet meer weg te denken uit ons betalingsverkeer en overal waar gepind wordt, zijn pinrollen nodig. Het is daarom belangrijk dat u die altijd op voorraad hebt. Dit geldt ook voor bonrollen. Bonnetjes die gedrukt worden als een betaling is afgerond, zijn niet alleen een bewijs dat er betaald is, maar tevens een garantiebewijs.

Bestand tegen diverse omstandigheden

Veel voedingswaren worden ingevroren, zoals maaltijden, vis en vlees. Dan moet het etiket bestand zijn tegen lage temperaturen, maar ook tegen rijp en vocht. Deze mogen geen afbreuk doen aan de gedrukte informatie, de kleefkracht of de kwaliteit van het etiket. Daarnaast zijn de vermelde ingrediënten belangrijk, vooral als het om allergenen gaat, dierlijke bestanddelen of producten die biologisch geproduceerd zijn.

Voor elk onderdeel een oplossing

Voor elk onderdeel en elke toepassing is een oplossing, voor wat betreft het materiaal maar ook voor de bedrukking. Een weegschaaletiket bijvoorbeeld, dient alleen voor het afrekenen van de afgewogen groente of fruit en hoeft daarom geen lange levensduur te hebben. Dit geldt tevens voor producten die binnen afzienbare tijd gebruikt moeten worden en niet geschikt zijn om in te vriezen.

Uitstraling van uw zaak

Een etiket draagt bij aan de uitstraling van uw zaak. Een juweliersetiket moet een exclusief uiterlijk hebben en passen bij het sieraad waar het aan bevestigd is. Frosted etiketten geven flessen en verpakkingen van verzorgingsproducten een verzorgde en luxe uitstraling. NoviPrint levert deze etiketten met de door u gewenste informatie. Deze kan afgestemd worden op de tijd van het jaar, zoals Kerst, Moederdag, Valentijn, … Etiketten in opvallende of fluorescerende kleuren vestigen de aandacht op acties, reclame, afprijzingen en aanbiedingen, wat impulsaankopen kan verhogen.

Blanco etiketten zijn onmisbaar

Blanco etiketten in de diverse kleuren en formaten zijn onmisbaar. U kunt ze zelf bedrukken of beschrijven en per dag de aanbiedingen of afprijzingen melden. Zo kunt u uw klanten dagelijks verrassen en een bezoek aan uw bedrijf nog aantrekkelijker maken. Blanco etiketten zijn daarnaast ideaal voor uw administratie, alles kan in een oogopslag teruggevonden worden. Natuurlijk kunt u bij NoviPrint ook terecht voor ordneretiketten, full colour, bedrukt of blanco. Bij NoviPrint vindt u alles onder een dak, wat zorgt voor correcte informatie, een snelle afhandeling en zeer scherpe prijzen!