• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Textieletiketten

Textiel wordt voor van alles gebruikt. Voor (bedrijfs)kleding, beddengoed, vloerbedekking, vitrage, gordijnen, in de keuken, … De toepassingen zijn ontelbaar. Maar textiel wordt van allerlei materialen gemaakt, zoals synthetisch materiaal, katoen, wol en samenstellingen daarvan. De stof moet geschikt zijn voor de omgeving waar het zal worden gebruikt en met welk doel. Nylon kleding is bijvoorbeeld niet geschikt voor warme, vochtige omgevingen. Keukentextiel mag niet brandbaar zijn en moet goed vocht kunnen absorberen. Daarom is een textieletiket heel erg belangrijk, omdat daar de gebruikte materialen op vermeld staan, net als het wasvoorschrift, de maat en andere informatie.

AANVULLENDE INFORMATIE

Voor eenmalig gebruik

Maar dat is niet het enige waar textieletiketten voor worden gebruikt. Ze zijn toepasbaar op stalen van gordijnen, de achterkant van vloerbedekking en tapijten, matrassen, … Zodat uw klanten in een oogopslag kunnen zien of dit product geschikt is voor het doel waar ze het voor willen gebruiken. Deze etiketten moeten makkelijk te verwijderen zijn, zonder lijmresten achter te laten. Dat maakt ze daarom tevens prima geschikt als naamplaatje voor beurzen en andere evenementen. Omdat ze voor eenmalig gebruik zijn, zijn deze textieletiketten niet wasbaar.

Textieletiketten voor permanent gebruik

Textieletiketten die bestemd zijn voor permanent gebruik, zoals op overalls, ziekenhuisuniformen, overjassen, bedrijfskleding, textiel dat in bulk wordt gewassen, zoals in ziekenhuizen of verzorgingstehuizen, …. moeten wel wasbaar zijn. Ze worden bedrukt met de naam van het personeelslid/de bewoner, het bedrijf en eventueel het logo. Deze etiketten moeten voorzien zijn van een speciale kleeflaag, zodat ze tijdens het werk of het wassen niet los kunnen laten.

Elk gewenst formaat en full colour

Textieletiketten die bestemd zijn voor permanent gebruik, worden thermotransfer bedrukt met wasechte inkt of met laserprinters. Ze zijn verkrijgbaar in elk door u gewenst formaat en natuurlijk full colour. Ze kunnen met alle benodigde informatie worden beprint, inclusief uw logo. Bij NoviPrint kunnen ze u perfect adviseren welk textieletiket voor uw bedrijf en uw doeleinden geschikt is!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.