• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

RFID etiketten

Met RFID (Radio Frequency Identification) kunnen tags op afstand gelezen worden. De elektromagnetische golven gaan door materialen heen, zodat artikelen niet uitgepakt hoeven te worden om ze te scannen. Zelfs als het om grote hoeveelheden gaat. Deze techniek zorgt voor zeer efficiënt werken, enorme tijdbesparing en vrijwel foutloze registratie. Daarnaast kun je producten onzichtbaar beveiligen. Bij NoviPrint kun je terecht voor het totaalpakket op het gebied van RFID, namelijk de etiketten/labels, printers en scanners. Natuurlijk kunnen wij de tags voorprogrammeren, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

AANVULLENDE INFORMATIE

Voor talloze doeleinden te gebruiken

De golven van RFID etiketten (Radio Frequency Identification, oftewel identificatie door middel van elektromagnetische golven) gaan door materialen heen. Dus responders kunnen in de verpakking en zelfs in voorwerpen aangebracht worden. Verpakkingen hoeven daarom niet geopend te worden, wat een enorme tijdwinst oplevert. Ze zijn toepasbaar bij controle op echtheid, identificeren van voertuigen, toegangscontroles, beveiliging, voorraadregistratie, het voorkomen van diefstal, … Waardevolle goederen binnen uw bedrijf kunnen hiermee beveiligd worden, zoals laptops, duur gereedschap, tablets of mobiele telefoons. Een groot voordeel is dat er tussen het te scannen object en de scanner geen ‘oogcontact’ hoeft te zijn.

Direct op metaal

Een ideale uitkomst zijn RFID etiketten die direct op metaal aangebracht kunnen worden. Deze etiketten zijn bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en door de flexibiliteit geschikt voor niet gladde oppervlakken. Ze kunnen voorzien worden van alle benodigde informatie en natuurlijk uw logo.

Snel en accuraat

Door deze manier van scannen is het mogelijk om grote hoeveelheden artikelen tegelijkertijd snel en accuraat te scannen, wat een enorme tijds- en dus geldbesparing oplevert. RFID etiketten kunnen van diverse materialen gemaakt worden, zoals polyester, papier, … gecombineerd met een antenne en chip. Het uitwisselen van gegevens is 100% accuraat, gaat supersnel en is mogelijk in elke positie. Ze zijn robuust, hebben een lange levensduur en zijn vrijwel onzichtbaar.

Fouten zijn vrijwel uitgesloten

Fouten worden met deze etiketten voorkomen en voorraadbeheer is nog nooit zo makkelijk geweest. Ze zijn in allerlei vormen en maten te verkrijgen en zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt. Ook het beheer van uw voorraad kan optimaal bijgehouden worden, net als de locatie waar een product te vinden is. De goederenstroom wordt optimaal geregistreerd, wat weer zorgt voor een efficiënte logistiek binnen uw bedrijf. Wat kunnen RFID etiketten voor uw bedrijf betekenen? De adviseurs van NoviPrint kunnen u hier perfect over informeren!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.