• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Sleufetiketten

NoviPrint heeft alle soorten etiketten leverbaar, dus sleufetiketten mogen niet ontbreken. Sleuf etiketten worden ook wel kofferlabels genoemd. Het zijn handige labels die je op eenvoudige wijze kunt aanbrengen en verwijderen zonder lijm. Je kunt ze laten bedrukken of zelf beschrijven met een watervaste stift. De overige sleufetiketten kenmerken:

  • Scheur- en weerbestendig;
  • Geschikt voor zware omgevingen met vocht, vuil en wisselingen van temperatuur;
  • Veeg-, slijt- en krasvast.

Sleufetiketten hebben dus vele voordelen. Door deze eigenschappen worden ze veel gebruikt in de planten- en bloemensector. Bij ons gemaakt, geprint of besteld in een handomdraai!

AANVULLENDE INFORMATIE

Sleufetiketten voor tuincentra of kwekerijen

In een tuincentrum zijn sleufetiketten bijna altijd aanwezig. Hoe veel water en zon een plant nodig heeft, kun je namelijk vaak vinden op een sleufetiket. Voor planten die buiten staan, is dit een perfect label. Sleufetiketten zijn geschikt voor de meeste weersomstandigheden en blijven dus leesbaar. UV-stralen tasten het etiket niet aan en ook in de regen blijft het stevig en leesbaar.

Alfolin sleufetiketten

Veel mensen kennen wel tyvek sleufetiketten, maar zijn minder bekend met de alfolin polyflex sleufetiketten die we bij NoviPrint gebruiken. Alfolin is bestand tegen UV-stralen, waardoor de etiketten goed leesbaar blijven als ze langere tijd aan zonlicht blootstaan. Het materiaal is buigzaam en stevig, waardoor je het makkelijk en doeltreffend kunt aanbrengen. Het label blijft uitstekend zitten om het product. Onze sleufetiketten zijn geschikt voor alle soorten informatievoorzieningen en dus voor elk product. Daardoor zijn ze niet alleen ideaal voor de bloemen- en plantensector. Ook voor bijvoorbeeld bagage, retail en logistiek wordt veel gebruik gemaakt van dit soort labels. Wil je sleufetiketten van papier? NoviPrint denkt altijd graag met je mee om het perfecte etiket te vinden voor jouw product!

Ons assortiment sleuf etiketten: perfect lees- en scanbaar

NoviPrint heeft veel verschillende sleufetiketten, vaak uit voorraad leverbaar. Je kunt de labels zelf beschrijven met een watervaste stift of ze door ons laten bedrukken met de benodigde informatie. Alle logistieke details blijven haarscherp en dus perfect lees- en scanbaar. Daardoor blijven je producten en materialen altijd traceerbaar, zowel binnen als buiten het bedrijf. Je kunt kiezen uit wit en andere kleuren, verschillende maten, bedrukking of blanco, op rol geleverd. Ben je op zoek naar een printer of printlinten om zelf sleufetiketten te printen? Ook daar kunnen we je bij helpen. En als je jouw optie er niet tussen ziet staan: toch even bellen of mailen. Wij staan klaar om je persoonlijk advies te geven over onze artikelen en hebben altijd een passend etiket of oplossing voor jouw etikettenvraagstuk. Dat is een van de vele voordelen van NoviPrint!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.