/ NoviPrint | Staal etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Staal etiketten

Bedrijven in de staalindustrie hebben zware werkomgevingen. Hier wordt metaalschroot of ruwijzer omgevormd tot staal. Daar komen zeer hoge temperaturen aan te pas, die hun invloed op de omgeving hebben.

AANVULLENDE INFORMATIE

Geschikt voor veeleisende omgevingen

Aan de etiketten in de staalindustrie worden hoge eisen gesteld, omdat ze bevestigd moeten kunnen worden op staaldraad, plaatstaal, buizen en lasnaden. Deze oppervlakken kunnen glad zijn, maar ook ruw, heel warm of vettig. In deze veeleisende omgevingen moeten materialen voor de etiketten worden gebruikt, die scheurbestendig zijn, bestand tegen, vocht, stof, vuil, UV-stralen en wisselende temperaturen, van zeer warm tot -30.

Magneet etiketten

Er zijn diverse oplossingen voor de informatievoorzieningen op staal. Een makkelijke, herbruikbare oplossing zijn magneet etiketten. Deze zorgen dat uw schappen en stellingen flexibel in te richten zijn. Daarnaast kunt u ze eenvoudig verwijderen en net zo makkelijk elders weer aanbrengen. Prima te beschrijven en te reinigen en toepasbaar op elke afdeling binnen uw bedrijf. Omdat ze niet voorzien zijn van een lijmlaag, zijn ze bij zeer lage temperaturen, bijvoorbeeld in vriescellen, nog steeds uitstekend bruikbaar.

Zeer makkelijk in gebruik

Magneetetiketten zijn prima geschikt voor oppervlakken met een ijzerhoudende ondergrond. U kunt ze zeer eenvoudig verwijderen en ergens anders opnieuw bevestigen. De magneetetiketten van NoviPrint kunnen worden voorzien van tekst, numeriek en barcode, maar u kunt ze ook zelf beschrijven. Als u een stift gebruikt met inkt die waterafwasbaar is, kunt u de tekst makkelijk verwijderen en het etiket opnieuw beschrijven. Natuurlijk kunnen wij u dit werk ook uit handen nemen en de magneetetiketten bedrukken met de door u gewenste informatie.

Kunststof etiketten

Kunststof etiketten zijn ook een prima oplossing. Ze kunnen makkelijk bevestigd worden, zijn scheur-,veeg-, en krasbestendig en bestand tegen ruwe werkomgevingen, zodat de gegevens uitstekend leesbaar blijven. Ze kunnen worden voorzien van een kleeflaag, maar ook bevestigd worden met metaaldraad of andere bindmiddelen.

NoviPrint levert alle mogelijke etiketten

Bij NoviPrint kunt u terecht voor alle mogelijke etiketten, die geschikt zijn voor de staalindustrie. Hebt u twijfels over wat voor uw bedrijf geschikt is en wilt u informatie? De specialisten van NoviPrint kunnen u perfect inlichten en leveren snel, accuraat en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.