• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Steeketiketten

Steeketiketten worden met name gebruikt in de tuinbouw en bij kwekerijen. Ze zijn vaak gemaakt van stevig materiaal en hebben ronde, versterkte randen, zodat ze makkelijk bij planten in de grond of in bloempotten gestoken kunnen worden. De meeste steeketiketten worden van kunststof gemaakt, bijvoorbeeld polystyreen, pvc of polypropyleen. Een duurzaam polypropyleen steeketiket gaat ook nog eens heel lang mee. Soms wordt gekozen voor hout met een duurzame coating van lijnolie basis gemalen verf. Steeketiketten zijn dus eenvoudig in gebruik en gaan lang mee. NoviPrint heeft allerlei etiketten in het assortiment uit voorraad leverbaar, dus ook voor een sterk steeketiket ben je aan het juiste adres. Kies uit verschillende kleuren, verschillende maten, dikte, met of zonder sleuf, de kleur wit om zelf met watervaste stift en potlood te beschrijven of bedrukt, voor elke plant en elk product: met onze steeketiketten kun jij snel weer verder labelen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Steeketiketten van NoviPrint: vuil- en waterafstotend

Steeketiketten worden dus vaak in de aarde gestoken bij producten als stekken, bloembollen, planten en andere natuurlijke artikelen. Deze artikelen staan ook nog eens vaak buiten. Dat betekent dat de steeketiketten aan hoge eisen moeten voldoen. De stekers moeten vuil- en waterafstotend zijn en bestand tegen meststoffen, bestrijdingsmiddelen en vocht. Ook kou, regen, felle zonnestralen en andere omstandigheden mogen geen afbreuk doen aan de leesbaarheid, de stevigheid van het materiaal en de levensduur. Daarnaast dienen steeketiketten veeg- scheur- en krasvast te zijn. En omdat je ze vaak naast zo’n ‘groen’ product gaat steken, is het natuurlijk ook fijn als ze een beetje milieuvriendelijk zijn. Wat jij ook gebruikt als criteria om een selectie te maken uit onze steeketiketten, onze adviseurs kunnen je daar altijd bij helpen. Wij weten de vele voordelen en eventuele nadelen van de etiketten in ons assortiment, waardoor we je goed kunnen helpen het juiste etiket te vinden. Een etiket in de kleur wit om zelf te beschrijven of bedrukt met een afbeelding voor een prachtige natuurlijke uitstraling, welke dikte, een afgeronde bovenkant of niet: wij weten wat de mogelijkheden zijn. Print je de steeketiketten liever zelf? Wij hebben ook prachtige printers leverbaar, informeer er eens naar!

Steeketiketten markeren met sensorsleuf

Je kunt de steeketiketten met een watervaste stift beschrijven, maar NoviPrint kan ze ook voor je bedrukken met alle benodigde informatie en voorzien van je logo. Je kunt er natuurlijk ook acties op vermelden. Steeketiketten zijn op rol verkrijgbaar en voorzien van een sensorsleuf. Afhankelijk van waar ze voor worden gebruikt, zijn ze te verkrijgen in de verschillende diktes, formaten, gekleurd of blanco, en van verschillende materialen (waaronder polystyreen). Maar ook in glanzende of matte uitvoering, of één kant glans en de andere kant mat. Door het puntige uiteinde van de steeketiketten zijn ze makkelijk in de voedingsbodem te steken. Ook als de voedingsbodem heel compact is of juist korrelig, zoals bij orchideeën, is de kans op schade aan de planten minimaal.

Uitstekende steeketiketten

Doordat het materiaal buigzaam is, kunnen de steeketiketten niet breken of bij stoten de aarde omwoelen en zo de wortels van het product beschadigen. Daardoor zijn ze ideaal om bij het kweken van planten de nodige informatie te vermelden, maar doen ze het ook in potten of trays uitstekend als informatiemiddel. Met de steeketiketten van NoviPrint geef je jouw producten een persoonlijke en verzorgde uitstraling. Meer weten over de stekers die wij leverbaar hebben? Achter ons telefoonnummer en e-mailadres zitten onze specialisten klaar om je te informeren en adviseren over onze uitgebreide selectie steeketiketten!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.