/ NoviPrint | Stelling etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Stelling etiketten

Een magazijn is een dynamische omgeving met stellingen waar u alle inkomende en uitgaande goederen opslaat. Deze stellingen moeten een logische, overzichtelijke locatie hebben, maar ook voorzien zijn van duidelijke informatie. Dit om de logistiek van uitgaande en binnenkomende goederen efficiënt en snel te laten verlopen.

AANVULLENDE INFORMATIE

Adequate, logistieke doorvoer

Door duidelijke etiketten aan te brengen op de stellingen zorgt u voor een goede bewegwijzering en daarmee een adequate, logistieke doorvoer. Uw werknemers kunnen zo producten snel vinden en verwerken, wat de efficiëntie en daarmee de service van uw bedrijf verhoogt. Als de inhoud van de stellingen regelmatig verandert, zijn afneembare etiketten of magneet etiketten een prima optie, net als afwasbare etiketten. Zo vermijdt u dat er kostbare tijd wordt besteed aan het moeizaam verwijderen van etiketten en lijm en dat er foute barcodes gescand kunnen worden. Locatie etiketten zijn verkrijgbaar in alle gewenste formaten en kleuren. U kunt deze zelf beschrijven, maar NoviPrint neemt u dit graag uit handen en kan u de etiketten bedrukt leveren met alle gewenste informatie.

Bestand tegen zware omgevingen

Een opslag of magazijn is een zware omgeving, die bovendien onderhevig kan zijn aan wisselende temperaturen. Stelling etiketten moeten hier tegen bestand zijn, om fouten bij het verzamelen van goederen te voorkomen. Ze mogen niet aangetast kunnen worden door vocht, hoge of lage temperaturen, stof of vuil, moeten kras- en scheurvast zijn en UV-bestendig. Ze zorgen voor een efficiënte manier van werken, voorkomen onnodig zoeken en zijn daardoor tijd- en dus kostenbesparend.

Temperaturen tot -40

Hebt u stellingen die in een koel- of vriescel staan, dan dienen de stelling etiketten bestand te zijn tegen temperaturen tot -40. Ook condens of rijp mogen geen invloed hebben op de leesbaarheid en kleefkracht van het etiket. Wilt u weten welke etiketten het meest geschikt zijn voor uw magazijn? De specialisten van NoviPrint kunnen u perfect adviseren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.