• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Textieletiketten

Textieletiketten zijn allesbehalve stoffige etiketten. Je moet namelijk aan best veel dingen denken als je labels wilt die goed plakken op textiel. Daarin zijn wij gespecialiseerd! NoviPrint heeft uiteraard meerdere etiketten in het assortiment om jouw producten van het juiste label te voorzien. Of het nu gaat om tassen, matrassen, tapijten van wol, satijn of welk andere textielsoort dan ook: als je zoekt naar textieletiketten, helpen onze experts graag aan een etiket met de geschikte specificaties. We hebben textieletiketten met inkt die zelfs na vele wasbeurten nog steeds perfect leesbaar is, of juist eenmalige textieletiketten waarop je eenvoudig een naam kunt schrijven. Doordat we een zorgvuldig samengestelde voorraad hebben, zijn veel stickers snel verkrijgbaar en is de levering binnen een paar werkdagen gepiept. Bestel je bij ons, dan ben je altijd verzekerd van labels van hoge kwaliteit en de juiste specificaties!

AANVULLENDE INFORMATIE

Textieletiketten voor alle soorten textiel

Als we het hebben over textiel, is nog niet gelijk duidelijk over welk materiaal het gaat. Kleding, schoenen, rekbare kaften, meubels en andere spullen worden gemaakt van uiteenlopende stoffen materialen die allemaal de naam ’textiel’ dragen: satijn, katoen, nylon en wol zijn nog maar een paar voorbeelden. Om een product van textiel goed te labelen, is het daarom belangrijk dat de textieletiketten goed plakken op de uiteenlopende stoffen waarvan de kleding of het product gemaakt is. Bij NoviPrint hebben we alle typen etiketten met verschillende soorten lijm, we adviseren je graag.

Textieletiketten voor eenmalig gebruik

Deze stickers zijn een alternatief voor plastic naamplaatjes die klanten vooral gebruiken voor beurzen of andere bijeenkomsten. De zelfklevende etiketten zijn te beschrijven met permanente marker of balpen. Je kunt de stickers natuurlijk ook gewoon zelf printen of door ons laten printen, want een sticker vel is ook geschikt om met een (laser)printer te bedrukken. Je hebt bij je bestelling een ruime keuze in kleur, formaat (mm), stuks en verpakking. De lijm is sterk, maar de samenstelling ervan zorgt dat er geen lijmresten op je pakje of kleding achterblijven als je de textieletiketten weer verwijdert.

Permanente textieletiketten

Op overalls, ziekenhuisuniformen, overjassen en bedrijfskleding wil je soms een textieletiket dat niet meer zo makkelijk verwijderd kan worden. Daarvoor zijn permanente textiellabels ideaal. Ook die zijn bij ons verkrijgbaar. Textieletiketten die bestemd zijn voor permanent gebruik, worden thermotransfer of met laserprinter bedrukt met inkt die je er niet uit wast. Ook de speciale kleeflaag zorgt ervoor dat de labels op de kleding blijven zitten. We kunnen deze blanco leveren of voor je voorzien van een logo, maat en/of naam. Jij kiest het materiaal, de kleur en de hoeveelheid stuks, wij nemen de uitvoering en levering voor onze rekening.

Verplichte textieletiketten

In Europa moet een textielproduct dat bedoeld is voor verkoop aan een eindgebruiker een label hebben, waarop staat wat de samenstelling is van het product of de stoffen. Ook maatinformatie en andere specificaties zijn handig om te vermelden. Wij adviseren je graag.

Bestel textieletiketten bij NoviPrint

Wat de specificaties ook zijn die je nodig hebt, we garanderen je dat wij de juiste textiel etiketten hebben die geschikt zijn voor jouw verpakking, kleding of product. We leveren ze blanco of bedrukt, per vel of een aantal stuks, wit of in kleur, voorzien van logo of niet. Ook als je maar een paar stuks nodig hebt, staan we voor je klaar. Wil jij ook kwalitatieve labels met advies van experts snel in huis hebben? Stuur ons dan een e-mail of bel even, dan zorgen wij ervoor dat jouw textieletiketten er netjes op staan

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.