/ NoviPrint | Toegangskaarten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Toegangskaarten

Ontwerp uw eigen toegangskaarten voor evenementen en attracties. Dit zorgt voor een extra persoonlijke noot en ook meteen voor meer naamsbekendheid. Bij NoviPrint kunt u terecht voor alle mogelijke toegangskaarten, van papier of kunststof, met of zonder perforatie, genummerd of juist ongenummerd. De toegangskaarten kunnen worden voorzien van een unieke QR- en/of barcode, zodat de tickets met een scanner makkelijk gecontroleerd kunnen worden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Full colour en voorzien van barcode

Toegangskaarten worden doorgaans gemaakt van eco-thermisch karton, een sterk materiaal dat niet makkelijk scheurt, en zijn in full colour leverbaar. Ze worden op rol geleverd, voorzien van perforatie en sensorsleuf. De toegangskaarten kunt u ook zelf bedrukken met een thermische etikettenprinter, maar dan is de opdruk altijd zwart. NoviPrint kan de kaarten voorbedrukt leveren, blanco of met tekst en logo en tot acht kleuren bedrukt. Voor de juiste registratie kunnen de kaartjes voorzien worden van een QR- of streepjescode, zodat een constante registratie mogelijk is.

Kopiëren van tickets niet mogelijk

Toegangskaarten kunnen op diverse andere formaten geleverd worden. Bijvoorbeeld in flyerformaat, met informatie betreffende het te bezoeken evenement of attractie, waarvoor u uw eigen ontwerp aanlevert. Dubbelzijdig bedrukt, voorzien van stoelnummers, als dit van toepassing is, uw logo en dat van uw eventuele sponsors. Laat u de toegangskaarten voorzien van een unieke streepjes- en/of QR-code, dan is de kans op fraude minimaal. Elke barcode kan namelijk maar een keer gescand worden, zodat het kopiëren van tickets niet mogelijk is.

Neutrale toegangskaartjes

Voor kleinschalige evenementen of toegangsbewijzen voor, bijvoorbeeld, musea of (kermis)attracties, zijn neutrale, genummerde toegangskaartjes een uitkomst. Deze zijn verkrijgbaar op rol met perforatie, nummering en sensorsleuf. Bij NoviPrint kunt u terecht voor alle soorten toegangskaarten. Wij leveren snel en tegen zeer concurrerende prijzen. Wilt u weten wat voor uw evenement of attractie geschikte toegangskaarten zijn? Onze adviseurs kunnen u perfect adviseren.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.