/ NoviPrint | Transparante etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Transparante etiketten

Transparante etiketten zijn volledig doorzichtige etiketten, waardoor de onbedrukte delen vrijwel onzichtbaar zijn. Ze hebben een ‘no label look’. Door transparant materiaal te gebruiken, gaat er meer aandacht naar de bedrukking en het product onder het transparante etiket. Ook op een gekleurde of bewerkte achtergrond is deze sticker perfect om te labelen. Ze geven een product direct een luxe uitstraling. Wil je transparante etiketten bestellen, dan hoef je bij ons niet bang te zijn voor doorzichtige verkooppraatjes. Wij gaan namelijk voor transparantie: jij bepaalt het aantal etiketten, afmetingen, de ondergrond, de verpakking, de bedrukking en het formaat, onze experts zorgen ervoor dat de stickers de juiste specificaties hebben voor jouw producten. Een professionele uitstraling begint bij NoviPrint!

AANVULLENDE INFORMATIE

De toepassing van transparante etiketten

Transparante etiketten worden veel gebruikt in branches waar het product de aandacht moet krijgen en een hoogwaardige en luxe uitstraling belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan de cosmetica-, food- en beveragebranche. Toch zijn ze veelzijdig toepasbaar. Ook op kasten, laden, mappen, documenten en op eigendommen doen deze stickers het prima. Het zijn universele etiketten die ook op gekleurd drukwerk, gekleurde enveloppen of een andere gekleurde ondergrond niet misstaan. Ze zijn bestand tegen een stootje en plakken op elke ondergrond.

Eigenschappen van transparante etiketten

De belangrijkste eigenschap van transparante etiketten ten opzichte van ‘normale’ etiketten is uiteraard transparantie, dat ze volledig doorzichtig zijn. Transparante etiketten hebben daarnaast uitstekende vochtbestendige en vuilbestendige kwaliteiten. Over het algemeen zijn ze ook bestand tegen olie en weersinvloeden.Veel overige eigenschappen heb je zelf in de hand: de afbeelding, afmetingen, toepassing en een matte of glanzende afwerking zijn enkele keuzes die je zult moeten maken. Helpen wij je overigens graag bij!

Waar moet je op letten bij transparante etiketten?

De ondergrond is erg belangrijk. Maak je een eigen ontwerp? Probeer wit dan te vermijden, omdat deze kleur op doorzichtige etiketten vrijwel niet te lezen is. Let ook op de kleur van de ondergrond: in sommige gevallen kan deze de kleur be├»nvloeden. Gele letters op een blauwe ondergrond kunnen dan bijvoorbeeld groen lijken. NoviPrint zorgt dat transparante etiketten op zo’n manier gedrukt worden, dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. We gebruiken zogenaamd ‘dekwit’ achter letters of afbeelding om verkleuring door de ondergrond te voorkomen. Let ook op als je zelf aan de slag gaat met drukken, want niet elke inktjet- of laserprinter is geschikt om een transparant etiket te drukken.

Welke printer voor transparante etiketten?

Laserprinters en inkjetprinters hebben allemaal hun eigen specificaties. Selecteer een printer die de etiketten van jouw keuze perfect bedrukt. Bij transparante etiketten is het belangrijk dat je een printer gebruikt die zogenaamde ‘black marks’ kan lezen, een markering op het achtergrondpapier die de printer vertelt waar het transparante papier begint en eindigt. Onze experts kunnen je daarover meer vertellen, want wij weten van alle producten in ons assortiment precies waarvoor je die het beste gebruikt. Voor veel bedrijven is het niet mogelijk om voor elke toepassing de laser- of inkjetprinter in huis te halen met de perfecte specificaties. Geen zin in gedoe? Onze (laser)printers staan voor je klaar, ook als er in kleine oplages gedrukt moet worden.

Ons assortiment transparante etiketten

Heb je gekleurd drukwerk of een andere bewerkte achtergrond en vraag je je af welke doorzichtige etiketten je daarvoor gebruikt? Dan helpen we je graag om die vraag te beantwoorden. We hebben ze in verschillende uitvoeringen beschikbaar met een hoogwaardige afwerking. Of je nu gaat voor een mooie matte of glanzende: professionele uitstraling gegarandeerd! Onze transparante etiketten zijn verkrijgbaar in diverse formaten/afmetingen. Je kunt de vellen etiketten zelf drukken of door ons laten bedrukken, ook als het gaat om een klein aantal etiketten. De gewenste vorm, diameter, afwerking en andere specificaties maken we graag op jouw aanwijzingen voor je in orde.

Transparante etiketten bestellen bij NoviPrint

Dat ze volledig doorzichtig zijn, betekent niet dat transparante etiketten aan onze aandacht ontglippen. No label gek genoeg of wij kunnen je eraan helpen. Elke klant profiteert van onze persoonlijke aanpak, ongeacht het aantal etiketten dat je nodig hebt. We hebben printers als je ze zelf wil bedrukken en onze printers staan klaar als je het wil laten doen. Kortom: voor een transparant etiket met service van formaat en glasheldere prijzen klik je nu op de contactknop!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.