• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Transparante etiketten

Wilt u uw producten een luxe uitstraling geven? Dan hebt u transparante etiketten nodig. Transparante etiketten, ook wel no label look etiketten genoemd, geven de indruk dat de tekst rechtstreeks op de verpakking of het glas is gedrukt. Dit geeft een chique en verzorgde indruk.

AANVULLENDE INFORMATIE

Exclusieve uitstraling

Ze zijn uitermate geschikt voor cosmetica producten en worden met name gebruikt in de drank- en foodbranche. Omdat alleen de belettering te zien is, geven ze al uw producten een exclusieve uitstraling. Natuurlijk zijn ze in alle vormen en maten verkrijgbaar, voorzien van uw logo. Ze kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig en in full colour bedrukt worden. Ze kunnen aangebracht worden op gebogen en vlakke oppervlaktes en zijn voor de meest uiteenlopende toepassingen geschikt. Ze zijn verkrijgbaar met diverse soorten belijmingen, aangepast aan de omstandigheden waar ze voor gebruikt gaan worden. Daarom zijn ze bestand tegen wisselende temperaturen, maar ook tegen vocht, vet en vuil en zullen niet scheuren. Ze geven een extra accent aan uw correspondentie als u ze als adresetiket gebruikt.

Vermijd wit

Het beste is om geen wit in het ontwerp te gebruiken, aangezien wit zeer slecht tot niet te lezen is op transparante etiketten. Bij NoviPrint wordt het zogeheten ‘dekwit’ gebruikt achter letters en afbeeldingen. Dit om te voorkomen dat de kleuren veranderen op een gekleurde achtergrond. Gele letters bijvoorbeeld, worden groen als ze op een blauwe achtergrond worden aangebracht. Niet iedere printer is geschikt om transparante etiketten te bedrukken. Op het achtergrond papier is namelijk altijd een ‘black mark’ aangebracht. Dit is een indicatiepunt voor de printer om te zien waar het etiket begint en ophoudt. Natuurlijk kunt u bij NoviPrint ook terecht voor printers die wel geschikt zijn voor het bedrukken van transparante etiketten. Onze specialisten kunnen u daar alles over vertellen en u adviseren welke printer geschikt is voor uw bedrijf.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.