/ NoviPrint | Typeplaat etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Typeplaat etiketten

Op de aangebrachte typeplaat etiketten vindt u alle benodigde informatie van uw apparaten en machines. Zoals de firmanaam, het adres van de fabrikant, CE-logo, serienummer, bouwjaar, … Deze informatie moet permanent zichtbaar zijn en blijven. De plaatjes moeten bestand zijn tegen de meest extreme omgevingen, zeer lage, maar ook zeer hoge temperaturen en vocht-, vuil- en olieafstotend zijn.

AANVULLENDE INFORMATIE

Belangrijke informatie

Typeplaatjes zijn voorzien van belangrijke informatie over uw machines en apparaten, zoals de fabrikant, bouwjaar, type, serienummer, …. Omdat deze informatie niet verloren mag gaan, worden de typeplaatjes gemaakt voor elke industriële toepassing. Om ze een professioneel uiterlijk te geven zijn ze gemaakt van wit of zilver polyester, wat ze een metalen uiterlijk geeft. De tekst, afbeeldingen, streepjes- en QR-codes moeten onuitwisbaar zijn, de plaatjes afwasbaar (waterproof), bestand tegen alle weersomstandigheden en permanent lees- en/of scanbaar en kras- en scheurvast. Ongeacht hoe oud de plaatjes zijn en onder welke omstandigheden ze gebruikt worden. Ook de kleeflaag moet zich kunnen hechten aan de meest uiteenlopende ondergronden, ook als deze ruw, gebogen of oneffen zijn. Op plekken waar agressieve stoffen worden gebruikt, mogen deze geen invloed hebben op de kwaliteit en de leesbaarheid van de etiketten.

Een typeplaatje voor elke toepassing

Niet elk typeplaatje hoeft deze zware eisen te kunnen weerstaan. Een typeplaatje op de computer van een administratieve afdeling heeft minder te lijden dan, bijvoorbeeld, op machines in een fabriekshal. Het is dus belangrijk aan te geven waar u de plaatjes voor wilt gebruiken. Typeplaatjes mogen niet zomaar verwijderd worden, dan vervalt de garantie. Als men bij diefstal of fraude een typeplaatje wil verwijderen, komt het woord ‘void’ te zien. Het plaatje kan dan niet meer bevestigd worden, zodat te allen tijde duidelijk is dat er met het apparaat of de machine ‘geknoeid’ is.

Als u wilt weten welk typeplaatje voor uw toepassingen geschikt is, dan kunnen de specialisten van NoviPrint u perfect informeren. NoviPrint levert snel en tegen zeer concurrerende prijzen!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.