• KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Verzendetiketten

Je kunt je producten nog zo mooi en goed inpakken voor verzending, zonder verzendetiket gebeurt er niets. Verzendlabels of adresetiketten zijn zelfklevende etiketten waarop alle informatie staat die belangrijk is voor het versturen van pakketten of enveloppen: afzender, ontvanger en barcode voor track & trace. Wil je verzendetiketten kopen, dan zit je goed bij NoviPrint. Wij hebben duidelijke verzendetiketten in ons assortiment, vellen of rollen! Van het juiste formaat, voor alle pakketten en voor elke vervoerder: PostNL, DHL, TNT, FedEx, UPS, DPD en welke andere pakketdienst dan ook. De bezorgdienst kies jij, het etiket hebben wij. Vandaag besteld, snel verstuurd!

AANVULLENDE INFORMATIE

Verzendetiketten voor alle pakketdiensten

Als je een pakket per post verstuurt, kies je uit het aanbod van vervoerders: PostNL, GLS, TNT, DPD, UPS en FedEx zijn de meest gebruikte. Je zou denken dat er één standaardformaat is voor verzendetiketten, maar er zijn diverse afmetingen die per postbezorger kunnen verschillen. PostNL verzendetiketten kun je bijvoorbeeld niet gebruiken om een pakket met DHL of DPD te versturen. Die bezorgdiensten hebben hun eigen vereisten voor wat betreft het formaat van verzendetiketten om iets te kunnen versturen. DPD eist zelfs een DPD verzendetiket, anders wordt je verzending niet in behandeling genomen. Dit etiket is namelijk ook een bewijs van overeenkomst, vervoersopdracht en verzekeringsbewijs. Heb je een specifieke maat nodig? NoviPrint heeft ontzettend veel tevreden klanten kunnen helpen aan de juiste verzendetiketten. We hebben veel op voorraad en kunnen dus meestal erg snel leveren.

Verzendetiketten van topkwaliteit

Verzendetiketten moeten plakken op het verpakkingsmateriaal van jouw populaire producten en artikelen. Ook in barre omstandigheden en regenachtig weer is het belangrijk dat de verzendlabels goed leesbaar op hun plek blijven zitten. Daarom zijn onze verzendetiketten in diverse kwaliteiten verkrijgbaar en geschikt voor zendingen over land, zeevracht of per container. Ze zijn krasvast en bestand tegen stof en vuil. Uiteraard zijn onze verzendetiketten makkelijk te bevestigen op diverse ondergronden.

Handige informatie over verzendetiketten

Het formaat 100mm x 150mm wordt het meest gebruikt om pakketten per post te versturen, maar wij hebben ze dus ook in andere maten. In ons assortiment vind je naast gewone verzendetiketten ook thermische etiketten. Deze etiketten zijn gemaakt van thermisch papier dat reageert op warmte. Al onze verzendetiketten zijn voorzien van permanente belijming. De standaardkleur voor verzendetiketten is wit, al zijn andere kleuren natuurlijk ook mogelijk. We hebben ze per vel en op rollen in elke diameter. Jij kiest, eventueel met wat hulp van ons!

Verzendetiketten printen

Natuurlijk kun je jouw verzendetiketten zelf bedrukken. Nadenken over de printtechniek, de juiste printer, de software… Wij hebben alle printers van de grote merken in huis, van een inkjetprinter tot een laserprinter of thermoprinter. Juist die laatste categorie wordt bij verzendetiketten vaak gebruikt. Wij hebben de juiste thermoprinters om direct thermisch te printen en printlinten voor de thermal transfer printtechniek.

NoviPrint is dé verzendetiketten-specialist!

NoviPrint kan verzendetiketten zeer snel en uit voorraad leveren, zelfs op dezelfde dag als dat nodig is. Weet je niet welk formaat verzendetiketten je nodig hebt of twijfel je over de juiste verzendlabels voor jouw artikel? Wil je meer weten over onze printers of printlinten? Onze experts bieden jou een persoonlijk advies met de beste service. Op werkdagen zitten ze voor je klaar om al jouw etiket vragen te beantwoorden. Verzenden begint met een telefoontje of mail naar NoviPrint!

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.