/ NoviPrint | Vinyl etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Vinyl etiketten

Vinyl etiketten zijn in diverse gevallen te prefereren boven papieren etiketten. Papieren etiketten beschadigen snel, kunnen vaak niet in een keer verwijderd worden en zijn niet bestand tegen olie of vocht. Vinyl etiketten zijn duurzamer, hechten zich beter aan de diverse oppervlakken en gaan zeer lang mee. Vinyl etiketten die buiten worden gebruikt, worden behandeld met een speciale toplaag. Deze beschermt tegen vocht, zon, olie, wisselende temperaturen en maakt de etiketten krasbestendig.

AANVULLENDE INFORMATIE

Duurzaam en blijven jaren goed

Veel bedrijfstakken in de industrie hebben een zware, veeleisende werkomgeving. Daarom moeten de materialen die u gebruikt hier geschikt voor zijn. Vinyl etiketten zijn waterproof, krasvast, scheur- en UV-bestendig, bestand tegen vuil, stof, vet, wisselende temperaturen en zijn perfect voor buitengebruik. Ze zijn duurzaam, verkleuren niet, hebben een zeer sterke, permanente kleeflaag en blijven jaren goed, net als de opdruk.

Toepasbaar op allerlei oppervlakken

Naast al deze kwaliteiten zijn vinyl etiketten ook prima toepasbaar op niet-egale, gebogen en ruwe oppervlakken en zelfs onafgewerkt hout, (beschilderd) beton, vuilcontainers en afvalbakken. U kunt ze gebruiken om de stroomrichtingen van leidingen die vloeistoffen transporteren aan te geven. Daarnaast ook als gevaar etiketten, waarschuwingsetiketten, bewegwijzering en identificatie van alle mogelijke apparatuur. Ze worden bedrukt met resin lint, die zorgt voor een zwarte opdruk. Maar ze zijn ook leverbaar met full colour bedrukking, die natuurlijk ook UV-bestendig is.

Blijvend lees- en scanbaar

De vinyl etiketten kunt u bestellen met matte of glanzende afwerking en de bedrukking is haarscherp en blijvend lees- en scanbaar. Dit zorgt voor een prima informatievoorziening, zowel binnen als buiten uw bedrijf en de etiketten zijn in elke vorm of afmeting te verkrijgen. Zijn vinyl etiketten perfect voor uw bedrijf en hebt nog vragen? De adviseurs van NoviPrint kunnen u prima informeren. Daarnaast heeft NoviPrint een geweldige printservice, zodat alle etiketten haarscherp bedrukt kunnen worden en snel leverbaar zijn.

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.