/ NoviPrint | Vloer etiketten - NoviPrint
  • KAN NIET, BESTAAT NIET
  • SNELLE LEVERING
  • HOOGWAARDIG KENNISNIVEAU

Vloer etiketten

Vloer etiketten moeten van zeer duurzaam materiaal gemaakt worden. Ze dienen bestand te zijn tegen heftrucks, karretjes, rolcontainers, … Maar ook dit rollend materiaal kan per bedrijf verschillen en intensief of juist minder intensief zijn. Daarom heeft NoviPrint voor ieder magazijn de oplossing. En niet alleen voor de logistiek, maar ook voor evacuatieroutes. Zodat medewerkers en klanten bij noodgevallen altijd meteen de (nood)uitgangen weten te vinden.

AANVULLENDE INFORMATIE

Optimale goederenstroom

Vloer etiketten zijn onmisbaar voor een optimale goederenstroom. Sommige magazijnen hebben een heel intensief, logistiek verkeer, terwijl dit elders juist veel minder is. Vloer etiketten hebben daar veel minder te lijden, waardoor andere, goedkopere materialen een net zo’n goede oplossing zijn als de heel duurzame. NoviPrint heeft voor ieder magazijn de oplossing en weet precies welke materialen voor uw bedrijf geschikt zijn.

Bestand tegen zware werkomgevingen

Voor de veiligheid van uw werknemers, kunnen de vloer etiketten voorzien worden van een anti-sliplaag. Voor zo’n zware omgeving is het noodzakelijk dat alle etiketten kras- en slijtvast zijn en er kan gebruikt gemaakt worden van een extra sterke kleeflaag. Ze moeten bestand zijn tegen vet, vuil, stof, chemische reinigingsmiddelen, agressieve stoffen en te allen tijde goed lees- en scanbaar zijn en blijven. Daarnaast dienen ze ook makkelijk te reinigen en verwijderen, zodat de informatievoorziening optimaal blijft.

Veiligheid voor alles

Met vloer etiketten markeert u ook minder veilige zones en kunt u evacuatieroutes aangeven voor noodgevallen. Want niet alleen de logistiek is belangrijk, de veiligheid van uw werknemers is van levensbelang. U kunt met vloer etiketten rijrichtingen aangeven, zodat ook het verkeer in uw magazijn goed geregeld is.

Optimaal maken en houden

Prima werknemers en een goede signalering gaan hand in hand om de werking van uw magazijn optimaal te maken en te houden. NoviPrint weet dit uit eigen ervaring en kan u daarom optimaal adviseren over welke oplossing voor uw bedrijf het meest geschikt is. NoviPrint levert snel en tegen haarscherpe prijzen, dus waarom zou u verder zoeken?

Staat jouw product er niet tussen?
Of heb je specifieke wensen?

Kan niet, bestaat bij ons niet.
Wij hebben voor Alles een oplossing.